Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beze Mereng

Beze Mereng
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
beze-mereng.jpg

Beze Mereng Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet yumurta (Akı)
  • 1 fiske tuz

Beze Mereng Tanımı Yapılışı

  1. Oda sıcaklığında ki yumurta aklarımızı bir fiske tuz ile köpürene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra yavaş yavaş pudra şekerini, vanilya ve nişastayı ek ederek 20-25 dakika çırpalım.
  3. Kabı zıt çevirdiğinizde mereng sıvı halde akmıyorsa olduğu üzere kalıyorsa olmuş demektir.
  4. Daha sonra sıkma torbamıza koyalım nasıl renk hal vermek isterseniz o denli yapabilirsiniz.
  5. Evvelce ısıtılmış 100 derece de 30-35 dakika pişirelim afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt