
Beze (Mereng) Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet yumurta akı
- Yarım çay kaşığı tuz
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- Pembe besin boyası
Beze (Mereng) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta aklarını ve tuzu çırpma kabına alıyoruz. Çırpmaya başlıyoruz.
- Pudra şekerini 5-6 kezde yavaş yavaş ekliyoruz.
- 15-20 dk çok güzel bir formda çırpıyoruz.
- Ben 3e bölüp besin boyası ile açık pembe, koyu pembe ve beyaz olarak 3 sıkma torbasına paylaştırdım ve form şekil sıktım. ????
- Sıkma torbasına alıp istediğimiz biçimlerde sıkıyoruz.
- 90 derece fırında 1 saat pişiriyoruz. ????????????