Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyin Ölümü Gerçekleşen Annenin Dramı

Hoş geldin! resa1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Beyin Ölümü Gerçekleşen Annenin Dramı
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Beyin Ölümü Gerçekleşen Annenin Dramı Beyin ölümü gerçekleşen ve gebe olduğu için yaşatılan Yıldız Alçı'nın eşi, Bebeğe bakacak durumum değil Bu yüzden bebeğin doğmasını istemiyorumdedi Hastanede ümidini yitirme içinde takviye bekleyen Erdinç Ceyhan, Hastane masrafları jurnal bin YTL tutuyor Eğer imam nikahlı olmasaydık belki de hastanede de bu değin sorunda çıkmazdıdiye konuştu İki çocuk annesi ve 6 aylık hamile olan 26 yaşındaki Yıldız Alçı'nın fenalaşarak kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde menenjit olduğu ortaya çıktı Tedaviye alınan Alçı'nın yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşti Doktorlar, anne karnında 24 haftalık olan bebeğin alınabilmesi için, bir aya ihtiyaç olduğunu, bu vakit içerisinde Yıldız Alçı'yı makineye tabi yaşatmaya çalışacaklarını söyledi Gecekonduda iki kızı ve eşiyle kuvvet kanaat geçinen ve eşi imam nikahlı olduğu için kendi sosyal güvencesinden faydalanamayan Erdinç Ceyhan ise çaresizlik içerisinde hastane bahçesinde bekliyor Hastanede hergün eşinin başından ayrılmadan bekleyen Ceyhan, eşinin hastalığından hiç şüphelenmediklerini ve aniden rahatsızlandığını söyledi Eşinin başım ağrıyor demesi üstüne hastaneye getirdiklerini kaydeden Ceyhan, Beyninde menenjit olduğunu söylediler daha sonra yoğun bakıma aldık Yoğun bakımda iki üç gün durdu daha sonra beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler 5 aylık hamile olduğu için bekletmemiz lazım Bebeğin dünyaya gelebilmesi için 40 45 gün bekletmemiz gerektiğini söyledilerşeklinde konuştu Erdinç Ceyhan bebeğe bakacak durumu olmadığı için doğmasını istemediğini dile getirerek, hastane masraflarını karşılayacak gücünün dahi olmadığını söyledi Resmi nikahlarının olmadığını bildiren Ceyhan, Doktorlar ben çocuktan vazgeçsem, sen vazgeçsen devlet vazgeçmez elimizden geleni yapacağız diyorlar Çocuğu nasıl sahipleneceğim bilemiyorum 2 kızım daha var ve bakacak kimsem değil Ben hemen işçi olarak en düşük ücretle bir markette çalışıyorumdedi Eşiniz rahatsızlanmasaydı ve alışılagelmiş olarak çocuğunuz doğsaydı Ne yapacaktınızsorusuna ise Ceyhan, En azından birbirimize yardım olup bir şeyler yapardık Çocuğa annelik yapamam ama Diğer çocuklarım da sürekli annelerini soruyorlar Ben de hastadır diyorum Çocuğun böyle vakalarda yaşama durumu 1213 gündür diyorlar 40 gün yaşaması mucize olur bekleyeceğiz diyorlar Hastane masrafı olan jurnal 1 milyarı benim karşılayacak gücüm yok diyorum Doktorlar ise asistan olacağız diyorlardiye konuştu Ceyhan, Çocuk sağlıklı bir şekilde doğarsa ne yapacaksınız? Çocuk Esirgeme Kurumu'na mı? vereceksinizdiye soran gazetecilere ise, Bilmiyorum hemen öyle bir düşüncemiz değilcevabını verdi Eşini hergün hastanede o halde görünce acı çektiğini kaydeden Ceyhan, Keşke resmi nikahı yapsaydım Hastanede en azından bu dek sorun olmazdıdedi Erdinç Ceyhan'a takviye veren ve yanında yardımcı olan dayısı Mustafa Kargal ise, Birincil götürdüğümüz hastanede teşhis konulabilseydi bu duruma olur ya de düşmezdi Buradaki doktorlar böylece söylüyor Yasal çaba verecek miyiz? Onu da bilmiyorumşeklinde konuştu Alçı'nın yaşaması için en önemli sıhhat desteğinin, yürek ve damar yollarının açık yakalamak için gerçekleştirilen ilaç tedavisi olduğu belirtildi Bebek dünyaya geldiği takdirde bunun Türkiye'de bir birincil olacağı öğrenildi Erdinç Ceyhan'ın egzersiz arkadaşı olan Halis Özkaya, İçinde bulunduğu maddesel durum evinden de belirlenmiş oluyor Ben de olsam çocuğun dünyaya gelmesini istemem Maddi ve maneviyat yeni bir çocuğa daha bakacak güçleri yok Diğer iki çocuğuna deha zorlama bakıyordedi Milliyet  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt