Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

BEYAZ'in ESPRILERI

Hoş geldin! elzemov tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
BEYAZ'in ESPRILERI
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
BEYAZ'in ESPRILERI Beyaz'ın bir takım esprileri: EZAN VE TOP İlkokul çağlarımda sokakta arkadaşlarımla top oynarken, annem her zaman balkondan çağırır: Oğlum Beyazıt ezan okunuyor, eve gelO zamanlar namaz da kılmıyorum Neden ezan okununca eve gideceğim? O dönemde ezan okunurken benim gibi eve gitmeyip top oynayan arkadaşlarımı tanıyor musunuz: Hakan Şükür, Sergen, Hasan Şaş, İlhan Mansız Peki, benle beraber ezan okunurken eve giden arkadaşlarımı tanıyor musunuz: Ben, Yaşar Nuri Öztürk MEMLEKET NERESİ ABİ? Plajda tüm yabancı erkekler sırtüstü yatarken, Türk erkeği yüzüstü yatar bir de beline havlu dolayıp, altından don değiştirmeyi başarır Güya orası Şengül Hamamı Herkes terlik giyerken Türk erkeği plajda tokyo giyer Plajda genelde yabancılar kitap okur, Türk erkeği cep telefonu ile konuşur Türk erkeğini öteki dünyada da fazla basit ayırt edebiliriz Mesela Zebani kuyuya ateş atıyor Bizim Türk erkeği civarda dolaşır: Abi günde ne değin yakıyor Doğal gaz mi? Memleket neresi abi? BEYAZIT'IN PİPİSİNİ GÖRÜCEZ Çocukluğumda, annem eve çağırdığı komşularıyla sohbet ederdi Ara Sıra sohbet baygınlık verince, Oğlum hadi teyzelere amcanlara pipini gösterderdi Ben de o sırada ders çalışırdım Yaa anne dersim var, gösterememderdim Aaaa, ne dek ayıp!diye kızarlar Şu işe bakın; uygulamak değil de göstermemek ayıp Çok istiyorsanız siz birbirinize gösterin Artık öyle alışmıştım fakat, komşu teyzeler gelmeden önce ben göstermeye hazırlanıyordum Bir gün Perihan teyzeler geldi Annem kapıyı açıp buyur etti Perihan teyzeden yanıt: Yok yok, biz girmeyeceğiz Beyazıt'ın pipisini görüp gidicez BEYAZLARINI BILDIREN KADIN Reklamlarda önüne her gelene beyazlarını belirten bir bayan var, seyretmişsinizdir Oğlu anlatıyor: Baba bugün bize Mehmet Ali Erbil geldi, anneme beyazlarını görmek istediğini söyledi Annem de bütün donlarını gösterdiErtesi gün: Baba bugün bize Persil Adam geldi Valla bilmiyorum, annemle birlikte banyoya girdilerBir başka gün: Baba bugün bize Mehmet Aslantuğ geldi Anneme: bir de gözlerinizi bağlayıp deneyelim? dedi AH DEDE VAH BÜYÜKBABA Geçenlerde 15 yıldır görmediğim dedem İstanbul'a yanımıza geldi Pencereden bakıp bakıp soruyor: Oğlum Beyazıt bu geçen kim, oğlum Beyazıt şu giden kim?diye Yaa,nerden taniim büyükbabadiyorum, bana kızıyor: Oğlum kaç senedir İstanbul'dasın, nasıl tanımazsın! KÖY YUMURTASI Cindy Crawford, Claudia Schiffer gibi mankenler yumurtalarını satıyorlarmış Çocuklarının hoş olmasını isteyenler Cindy'nin yumurtalıklarını satın alıyorlarmış Doğrusu Sivaslı Cindy'nin yumurtalarını satın olmak lüzumlu İki sebepten dolayı: Hem daha hoş, keza de köy yumurtası! CİNSEL EĞİTİM Türk erkeği cinsel eğitimini nerden öğreniyor, ya abilerden, veya özel televizyon kanallarından Hal böyle olunca Türk erkeği kadınlara cinsel obje gözüyle bakıyor Siz hiç yolda gördüğünüz hoş bir kız için Ne değin hoş kız, keşke benim kız kardeşim olsadediniz mi? CEP TELEFONU Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlar, iki eleman cuma namazında birisi telefonu o gün almış,namazın ortasında acemi abinin telefonu başlıyor zitdirii zitdiriii Bütün insanlar küfür ederken abinin çabalarını gören arkadaşı aynen söyle diyor: kul euzu birabbin nas yes'e basmelikin nas yes'e bas ilahin nas yese bas:laugh: :laugh: Alinti  

858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt