Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşir Atalay Kimdir Kısaca

Beşir Atalay Kimdir Kısaca
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Beşir Atalay Hayatı Hakkında Bilgi

Beşir Atalay Biyografisi

Beşir Atalay 60 Hukumette İcişleri Bakanlığı, 59 Hukumette ve oncesindeki 58 Hukumette Devlet Bakanı , XXII XXIII Donem Ankara, XXIV donem Kırıkkale Milletvekilidir

imagesbesiratalaykimdirkisaca5b08420e8d2af

Beşir Atalay, 1 Nisan 1947'de Kırıkkale Keskin'de doğdu Ankara Universitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi Yuksek lisans ve doktorasını Erzurum Ataturk Universitesi İşletme Fakultesi'nde tamamladı

ABD Michigan Universitesi'nde ziyaretci oğretim uyesi olarak bulundu Erzurum Ataturk Universitesi'nde oğretim uyesi olarak ders verdi 22 ve 23 Donem Ankara Milletvekili 58 ve 59 Hukumetlerde Devlet Bakanlığı yaptı 60 Hukumet'te İcişleri Bakanlığı gorevine getirildi

UNESCO Turkiye Milli Komisyonu Yonetim Kurulu Uyesi, Kırıkkale Universitesi Kurucu Rektoru, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatoru sıfatlarını taşımaktadır Beşir Atalay evli ve 3 cocuk babasıdır

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt