Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Besim Ozcan Kimdir Kısaca

Besim Ozcan Kimdir Kısaca
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Prof Dr Besim Ozcan Biyografisi

Besim Ozcan Hakkında Bilgi

Prof Dr Besim Ozcan Ataturk Universitesi Tarih Bolumu Oğretim Uyesi

imagesbesimozcankimdirkisaca5b083f0c7518a

1959 yılında ArtvinŞavşatYağlı Koyunde dunyaya geldi İlk oğrenimini doğduğu koyde, Orta ve Lise oğrenimini Artvinde tamamladı 198889 Oğretim yılında girdiği Erzurum Ataturk Universitesi Edebiyat Fakultesi Tarih Bolumunden Haziran 1982de mezun oldu Eylul 1983te mezun olduğu bolume Arş Gorevlisi olarak atandı

III Selime Sunulan Islahat Layıhaları (Tatarcık Abdullah Efendi Layıhası) konulu calışma ile 1985te Yuksek Lisansını tamamladı Rusların Sinop Baskını (30 Kasım 1853) konulu calışmasını 1990da bitirerek Dr unvanını aldı Ekim 1990da Yrd Docentliğe atandı Kasım 1997de girdiği Docentlik sınavını başarı ile verip Docent oldu 30 Aralık 2002 tarihinde Profesorluğe atanan OZCAN, evli ve bir cocuk babasıdır

Similar threads

Prof Dr Besim Özcan Biyografisi Besim Özcan Hakkında Data Prof Dr Besim Özcan Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi 1959 yılında ArtvinŞavşatYağlı Köyünde dünyaya geldi Birincil öğrenimini doğduğu köyde, Orta ve Lise öğrenimini Artvinde tamamladı 198889 Öğretim yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kısaca Baskın Oran Kimdir Prof Dr Baskın Oran Biyografisi ve Resimleri 945 İzmir doğumlu Saint Joseph, İzmir Ataturk Lisesi, AU Siyasal Bilgiler Fakultesinde (Mulkiye) okudu 1969da aynı fakultede uluslararası ilişkiler asistanı oldu 1974'te doktorasını bitirdi Cenevre'de uluslararası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Cem Behar Kimdir Cem Behar Kimdir Biyografisi Prof Dr Cem Behar 1946 yılında İstanbul`da doğdu Yuksek oğrenimini Paris`te tamamladı Muzik calışmalarına Fikret Bertuğ ile başladıCem Behar Daha sonra Emin Ongan ve Niyazi Sayın ile calıştı Klasik Turk Muziğine ilişkin ceşitli gazete ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ayhan Bıcak Kimdir Ayhan Bıcak Hayatı Kısaca 1956'da Erzincan'da doğdu 1982 yılında İstanbul Universitesi Edebiyat Fakultesi Felsefe Bolumu'nden mezun oldu Aynı bolumde 1985 yılında Aristoteles'in İnsan Toplum ve Tarih Anlayışıteziyle yuksek lisans calışmasını tamamladı 1991 yılında adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Bahtiyar Vahapzade Kimdir Kısaca Bahtiyar Vahapzade Kimdir Biyografisi Mahmud oğlu Bahtiyar Vahabzade, 16 Ağustos 1925 tarihinde Şeki'de doğdu 9 yaşında ailesiyle beraber Baku'ye taşındı İlk ve orta oğrenimini bu şehirde tamamladı 1942 yılında girdiği Baku Devlet Universitesi Filoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt