Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beşiktaş Duvar Resmi

Beşiktaş Duvar Resmi
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Beşiktaş Duvar Resimleri

Beşiktaşlılar icin ozel Duvar resimleriBeşiktaş taraftarlarının beğeneceğini duşunduğumuz birbirinden guzel en yeni Beşiktaş duvar resimleri sizlerle

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi64297besiktasduvarresmi64297ALT

Gun doğdu hep uyandık stadlara dayandık BEŞİKTAŞ‘ın uğruna bayraklarla donandık, Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, uzerimde eksilmesin bayrağımın golgesi! İşte biz kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gibi olmasın biz kara kartal ’lıyız!

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi22007besiktasduvarresmi22007ALT

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi63498besiktasduvarresmi63498ALT

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi63061besiktasduvarresmi63061ALT

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi81750besiktasduvarresmi81750ALT

ALT :wwwupluploadsbesiktasduvarresmi44184besiktasduvarresmi44184ALT

Similar threads

2019 Beşiktaş Duvar Resimleri Beşiktaşlılar için özel Duvar resimleriBeşiktaş taraftarlarının beğeneceğini düşündüğümüz birbirinden hoş en yeni Beşiktaş duvar resimleri sizlerle ALT :wwwlarcomupluploadsbesiktasduvarresmi64297besiktasduvardevlete ait64297ALT Gün doğdu defalarca uyandık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
En Guzel Beşiktaş Sozleri Ovunmekte cok haklıyız cunku BEŞİKTAŞ‘lıyız! Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kacar, guneş yalnızda olsa etrafına ışık sacar, unutma doğruların kaderidir bu yalnızlık, kargalar suruyle KARTALLAR yalnız ucar! Bu sene şampiyon gorelim sizi, olmeden mezara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Beşiktaş Carşı Marşları sozleri yağmurlu bir gunde gormuştum seni ustunde cubuklu formalar vardı biranda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı sıyah beyazdi olumle yaşamı ayıran cizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda olum olsada sevenleri kimse ayıramaz ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Kapak BJK sozleri *yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin! *basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirmaen Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma… *dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
En guzel Beşiktaş Carşı Sozleri Besiktasim Sen Cok Yasa, Canim Feda Olsun Sana, Hicbirseye Degisilmez, Senin Sevgin Bu Dunyada!! Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, Uzerimden eksilmesin bayrağımın golgesi, İste biz kotu gunde hep omuz omuzayız, Ovunmek gibi olmasın biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt