Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşamel Soslu Karnabahar

Beşamel Soslu Karnabahar
0
52

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
besamel-soslu-karnibahar.jpg

Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1.5 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1ymk kaşığı sıvı yağ
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • Karabiber
  • Tuz

Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharlarımızı yıkayıp tenceremize koyuyoruz.
  2. Üstüne su çıkıncaya kadar su ve tuz ekliyoruz kaynatıyoruz. Yumuşayan karnabaharlarımızı süzüyoruz.
  3. Bir tarafta beşemel sosumuzu yapalım.
  4. 2 yemek kaşığı yağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte unun kokusu çıkına kadar kavuralım.
  5. Sonra sütümüzü ek edelim indirmeye yakın tuz ve karabiber ekliyelim.
  6. Borcama karnabaharlarımızı alalım ve beşamel sosu üzerine dökelim.
  7. Bir kase rendelenmiş kaşar peynirimizi üzerine dökelim.
  8. 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun ????.
Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt