Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşamel Soslu Enginar Tarifi Resimli

Hoş geldin! captainfc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Beşamel Soslu Enginar Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Beşamel Soslu Enginar Tarifi


Beşamel Soslu Enginar Malzemeleri

8 adet Enginar
1 su bardağı Süt
1 çorba kaşığı Un
75 gr Margarin
1 adet Limon suyu
50 gr Kaşar
125 gr Ham krema
Tuzlu
Karabiber



Beşamel Soslu Enginar Yapılışı

Enginarları ayıklayıp,limonsu suya atıp, biraz bekletin Limoni sudan aldıktan sonradan güvece koyup, su ve tuz ek ederek orta ateşte pişirin Haşladığınız enginarları 25 gr yağda sote edip, bir güvece koyun Diğer yanda 50 gr margarini ateşte eritip, unu katın Un kavrulunca 1 kadeh sütü yavaşça ilave edip, süratli çabuk karıştırarak una yedirin Muhallebi kıvamını buluncaya kadar pişirdiğiniz beşamel sosa çiğ krema ve rendelenmiş peynirin yarısı ek edip, enginarların üstüne dökün Çoğalan peyini de enginarların üstüne serpiştirip, güveçten servis yapın *
 
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt