Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bertuğ Cemil - Kaygı

Bertuğ Cemil - Kaygı
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bertuğ Cemil Endişe Bir baktım;uzaklardayım, Şehvetli tuzaklardayım Her sokak bir yol ayrımı, Anlatamam ama ben kaygımı Kimse yoktu oralarda, Savruldum ben boralarda Kaybettim o saygımı Anlatamam ki ben kaygımı Sancılarım buldu bini, Unuttum nefreti,kini Bulamam fakat seni,beni; Sevgiyi arayayım,sevgiyi arayayım Yağmurlarda ıslandık, Birbirimizi kıskandık Kaybettiğim için seni, Anlıyorum yeni yeni; Anlıyorum yeni yeni of Uykudan uyandım sandım, Meğer yine aldanmışım, Hep benzer yalana kanmışım; Kaygımı ben anlatamadım Herkes bana deli dedi Bilmeden o esen yeli İnan unutmadim seni Kaygımi ben anlatamadim Sevgimle gözünden düştüm, Şayet de ben de bir düştüm, Bilmeden kendimi aştım; Anlıyorum yeni yeni, Anlıyorum yeni yeni Yağmurlarda ıslandık Birbirimizi kıskandık Kaybettiğim için seni, Anlıyorum yeni yeni; Anlıyorum yeni yeni of Kaygılarim yedi beni offff  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt