Berrak Tüzünataç'tan çarpıcı direktifler Şu lahza iyi bir benzer olacak durumum değil buda Sütçü Ramiz`ın kızından şarpıcı açıklamalar Evliliği aklına bile getirmeyen Berrak Tüzünataç, Şu an kendimi düşünüyorum İyi bir benzeyen olacak durumum yokdedi Makedonya`da çekilen ICODEElveda RumeliICODE dizisinde Sütçü Ramiz`in kızı Vahide`yi canlandıran oyuncu Berrak Tüzünataç çarpıcı açıklamalarda bulundu En son ünlü şovmen Okan Bayülgen ile birliktelik yaşayan ancak ayrılan güzel oyuncu, 510 yıl evliliği düşünmediğini belirtti Tüzünataç şunları söyledi: Kendimle ilgili yapmak istediğim daha bir sürü şey var Bundan Başka, kendimle eşdeğer olarak bile kimseyi düşünemiyorum Kendimi düşünüyorum açık konuşmak gerekirse İyi bir benzeyen olabilecek durumda değilim Kendimi oyunculukta hoşnutluk etmeden kimseyi mutlu edemem Onun için şu lahza evlilik hiç aklımda olan bir şey değil Kafamda kurduğum istediğim fazla şey var Bunları hallettikten sonradan oysa izaç hayalleri kurabilirim Ben defalarca gerçeklerle yaşarımOyunculuktan büyük bir keyif aldığını da vurgulayan Tüzünataç şöyle devam etti: KENDİNE YATIRIM YAPACAK Sette bana bahşedilen görevi iyi gerçekleştirmek için ne dek çalışmam gerekiyorsa hiç şikayet etmeden saatlerce çalışırım Konservatuvar eğitimim yok lakin workshoplar`a katıldım Ben, yazarlık, heykeltıraşlık, aşçılık gibi oyunculuğun da insanın içinde olduğuna inanıyorum Kendime bu konuda yatırım yapmayı planlıyorum Onun için evlilik konusunu hiç aklıma getirmiyorum berrak ablanın haberlerini yazalım
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.