Müzikçi Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden ötürü dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu.
Ünlü müzikçi Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına karşılık verdi. Şahin, saat buhranı yaşadığı Demet Akalın ile tıpkı sahneye çıkar mı sorusuna, “O husus benim için bitmiş gitmiştir. Birebir sahneyi paylaşmayız lakin ekmeğim için önlü artlı tıpkı aktiflikte olabiliriz.” karşılığını verdi.
50 BİN TL'LİK SAAT BUHRANI
Demet Akalın, 16 Temmuz’da kızı Zeynep’i yerküreye getiren Berkay’ın eşi Tahassür Ada Şahin’e 50 bin TL’lik bir saat ikram etmişti. Şahin, Akalın'ın kendilerine ikram ettiği Rolex marka saati satmak istediğini öğrenen Akalın şaşırtan açıklamalarda bulundu. Sonrasında Akalın konser öncesi açıklama yaptı.“Onlar saatin parasını istedi, ancak saatçi vermedi. O parayı ben aldım” dedi. “Hediye ettiğim 50 bin TL’lik saatin parasını istemişler, alışılmış ki verilmemiş. Ben gidip saatin parasını aldım."

BERKAY İLE ARALARI BOZULDU
Berkay'ın eşi Tahassür Ada Şahin, geçtiğimiz Temmuz ayında 2. bebeğini yerküreye getirmişti. Müzikçi Demet Akalın yakın dostu Berkay'ın eşine ziyarete giderek doğum armağanı olarak hayli pahalı bir ikram aldı. Ancak Berkay, eşine ikram edilen saati, Rolex mağazasına gidip satmak istedi. Mağaza yetkilileri ise Demet Akalın'ı arayarak durumdan haberdar etti. Durumu öğrenen Demet Akalın'ın Berkay'a çok kızıp küstüğü, bir daha da arayıp sormadığı öğrenildi.
Sonrasında çevre medya hesabından açıklamalar yapan müzikçi Hasret Ada, Bileğim ince olduğu İçin değiştirmek istedim. Satmak istemedik. Demet ablayı aradım. Adap bilecek yaşta ve olgunluktayım.” dedi.Demet Akalın Hasret Ada Şahin’in bu açıklamasına şu tefsirde bulundu: ”Özlem seninle hiç konuşmadık! Senin tanıdığımdan beri erkek modeli saat takıyorsun.Bırak eşşeklik bende!”

Hasret Ada Şahin ise bu şok yanıta, “Berkay seni aradı sen de tamam” dedin “Saat bizde değil esasen 3 ay evvel saatçide bıraktık. Muhtaçlığımız yok kimsenin bir şeyine” karşılığını verdi. Bu yorumlaşmaların akabinde Demet Akalın, Berkay ve Hasret Ada Şahin’i takipden çıktı, Şahin çiftide Demet Akalın’ı takipten çıktı.