Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beren Saat Perma mı Yaptırdı

Beren Saat Perma mı Yaptırdı
0
418

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Beren Saat Permalı sac modeli

Beren Saat Kıvırcık sac modeli

Son zamanlar cok sık rastlanan sorulardan biri Beren Saat Perma mı Yaptırdı? unluler işleri icabı cok değişik sac modelleri yaptırıyorlar

İşte Beren Saatin permalı gibi gorunen kıvırcık sac modeli

imagesberensaatpermamiyaptirdi5ad1c2fbefd98

Similar threads

Beren Saat Permalı saç modeli Beren Saat Kıvırcık saç modeli Son zamanlar fazla sık rastlanan sorulardan biri Beren Saat Perma mı Yaptırdı? ünlüler işleri icabı fazla öbür saç modelleri yaptırıyorlar İşte Beren Saatin permalı gibi görünen kıvırcık saç modeli *
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Aşkı Memnu'daki Bihter 6 parmaklı mı? Biliyorsunuz Aşkı Memnu Dizisindeki herbir teferruat durum oluyor kıyafetler takılar moda oluyorAma son günlerde Beren Saat'ın hayranlarının merak ettiği bir konu daha var; Beren Saat altı parmaklı mı? Beren Saat hayranları önce göğüslerine silikon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Perma, İngilizce "permanent hairstyle" kelimesinin kısaltmasıdır ve kalıcı saç şekli anlamına gelir. Perma, saçlara çeşitli kimyasal solüsyonlar uygulanarak saçların kalıcı olarak kıvırcık hale getirilmesidir. Özellikle düz saça sahip kullanıcıların tercihi olan perma, 80’li yılların favori saç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
imagessactasonmodakalicifon5ad4d2ebb272c Saclarım kabarık, şekle girmiyor ya da cok dalgalı ben saclarımın duz olmasını istiyorum ama sık sık kuafore gitmek de istemiyorum diyorsanız işte size fırsat! Keratin Sac Duzleştirme Sistemi ile saclarınız yeni fon cekilmiş gibi duz ve parlak hem de 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Burca Gore Sac Modelleri, Burclara Gore Sac Modelleri Nasıl Olmalı Burcunuza Gore Sac Modeliniz Nasıl Olmalı , Sac Modelinizi Secerken Burcunuza gore karar verin imagesburclaragoresacmodellerinasilolmalidir5adfcbad7e351 İşte burcunuzu soyleyin, karakterinize en uygun olan sac modeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt