Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bensu Soral'dan şaşırtan giyim açıklaması: Hakan'ın istediği gibi giyiniyorum

Bensu Soral'dan şaşırtan giyim açıklaması: Hakan'ın istediği gibi giyiniyorum
0
72

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
bensu_soraldan_sasirtan_giyim_aciklamasi_hakanin_istedigi_gibi_giyiniyorum_1653646366_4403.jpg

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleriyle gündem olan Hakan Baş ve Bensu Soral ikilisi arasındaki sorunları çözdü. Geçtiğimiz gün bir davete katılan Soral ilk kez evliliği hakkında açıklamada bulundu.

Bir giyim markasının lansmanında görüntülenen Bensu Soral, çalkantılı evliliği hakkında açıklama yaptı. Kardeşi Bedirhan Soral'ında marka yüzü olduğu lansmanda aylar önce boşanacakları eşi Hakan Baş hakkında konuşan Soral evliliklerindeki sorunların ortadan kalktığını belirtti.

dSz7v_1653651444_5517.jpg
bensu soral

Kıyafet konusunda sorulan soru için ise Soral, eşi Baş'ın kendisine karışmadığını şu sözlerle ifade etti:
"Yok asla karışmaz. Zaten tarzlarımız aynı. Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum bence."

40O6H_1653651419_6812.jpg
bensu soral ve hakan baş

Uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Soral, ablası Hande Soral'ın bebeği Alli'yi sabırsızlıkla beklediğini belirtti. 

Similar threads

Genç oyuncu Bensu Soral'ın evliliğinde sorunlar yaşandığı iddia ediliyordu. Çıkan haberlerle ilgili Soral'dan, iddiaları doğrular bir açıklama geldi. Üç yıl önce dünyaevine giren ünlü ikili, anlaşmalı olarak yolarını ayırdı. Bir süredir boşanacakları konuşulan Bensu Soral ve Hakan Baş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Bir süredir evliliklerinde sorun yaşayan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın tek celsede boşandığı iddia edildi. Soral ise boşanma iddialarına ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı. Bir süredir boşanacakları konuşulan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden üzücü haber geldi. 2018 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bir müddettir evliliklerinde sorun yaşayan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın tek celsede boşandığı argüman edildi. Bensu Soral, Hande Erçel'le birlikte New York'a gitti. Bensu Soral, yaşadığı güç ve gerilimli günleri geride bırakmak için ortalarında Hande Erçel'in olduğu bir küme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bir müddettir evliliklerinde sorun yaşayan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın tek celsede boşandığı tez edilmişti. Çift, ortalarındaki buzları eritti. Soral ve Baş, yeni yıla Paris'te birlikte girdi. Oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, dört yıl evvel görkemli bir düğünle hayatlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Genç oyuncu Bensu Soral'ın evliliğinde sorunlar yaşandığı iddia ediliyordu. Çıkan haberlerle ilgili Soral'dan, iddiaları doğrular bir açıklama geldi. Zamana ihtiyacımız var" diyen Bensu Soral-Hakan Baş çifti, boşanacaklarını açıkladılar. Bir süredir boşanacakları konuşulan Bensu Soral ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt