Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

benimi seviyorsun

benimi seviyorsun
0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesbenimiseviyorsun5b0b3aca83a50 *Beni mi Seviyorsun

Kadın adamı cok seviyordu
Yemyeşil ovalarını verdi adama
Yaşam fışkıran
Beni seviyor musun?
Evet, dedi adam
Guneşini, ayını verdi kadın
Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına
Beni seviyor musun?
Tabii, dedi adam
Kadın cağladı
Gurul gurul akan pınarını verdi adama
Beni seviyor musun?
Elbette, dedi adam
Kadın bağlandı
Yaşam ipini adama verdi
Bir oldular tek oldular adamla
Beni seviyor musun?
Biliyorsun, dedi adam
Kadın dağlarını verdi adama
Tırmandılar doruklara
Beni seviyor musun?
Aşağılara baktı adam zirveden
Başkalarını gordu
Sustu adam
Ağladı kadın
Gozyaşını verdi adama
Almadı adam
Kadın onurunu verdi adama
Şaşırdı adam
Sordu yine usulca kadın
Beni mi seviyorsun?
Onu da seviyorum seni de, dedi adam
Sustu kadın, sustu
Verecek bir şeyi kalmadığında
Senin yureğine ihtiyacım var, dedi adam
Başkasını sevebilmek icin
Cıkarıp yureğini verdi kadın
Korktu adam
Beni sevmiyor musun, dedi adam
Sesi yoktu kadının soyleyemezdi
Gozleri yoktu kadının ağlayamazdı
Kalbi yoktu kadının sevemezdi
Onuru yoktu kadının yaşayamazdı

(28102002Ankara)

Nurdan Unsal

Similar threads

Sedef Ciceği imagessevgidostlukveumuthikayeleri5b06b1952a542 Mahkeme salonunda, seksenlerindeki yaşlı ciftin durumu icler acısıydı Adam inatcı bakışlarla suskun, Nine'nin ağlamaktan iyice cukurlaşmış gozleri ve keskin cizgileriyle bıkkın bakışları suzuyordu etrafınıVe Hakimin tokmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
4950 İbnu Abbas radıyallahu anhuma anlatıyor: Cahiliye devrinde gorulen ilk kasame hadisesi, biz, Beni Haşim icinde cereyan etmişti Beni Haşim'dan (Amr İbnu Alkame İbni'lMuttalib İbni Abdi Menaf adında) bir erkeği, Kureyş'in bir başka koluna mensup (Hıdaş İbnu Abdillah İbni Ebi Kays elAmiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Mutuluğun Sırrı Avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaslarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. "Sapa sağlam adam gidip çalışacağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
654
Zaffer Akkas Güzele Nasıl da güzel çalıyor ulan bu herif kemanı Çay da soğumuş Isıtsam mı? Niye bitti ki bu rakı? Başım dönse ya, midem bulansa bile razıyım Boğazım ağrıyor Sigarayı mı değiştirmeli, bırakmalı mı yoksa? Nasıldı bunun sözleri? “Sevdim bir genç kadını ya sonrası? Bunaldım İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Senin icin olurum Bir otobus durağında karşılaşmışlardı ilk kez Biri tıpta okuyordu, oburu mimarlıkta O ilk karşılaşmadan sonra, bir kere, bir kere, bir kere daha karşılaşabilmek icin, hep aynı saatte, aynı duraktan, aynı otobuse bindiler Genctiler, cok genc Birbirileriyle konuşacak cesareti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt