Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Yarim Gelişinden Şarkı Sozu

Benim Yarim Gelişinden Şarkı Sozu
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Benim Yarim Gelişinden Şarkı Sozleri

Benim yarim gelişinden bellidir
Ak elleri deste deste gulludur
İbrişim kuşaklı ince bellidir
İnce bellerini sar dedi bana

Gel gel aman gelişine
Gul gul aman guluşune
Hayran(Kurban) olayım

Mestinede deli gonul mestine
Aşık olan gul gonderir dostuna
İpek mendilini attı ustume
Ağlarsan sevdiğim sil dedi bana

Soz : Karacaoğlan
Muzik : Sadettin Kaynak

Similar threads

Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
453
Ayben benim o şarkı sozu, Ayben benim o şarkısının sozleri Benim o şarkı sozu Ayben Ayben’in en sevilen eserlerinden “benim o parcasının sozleri Son kez zorlandın son kez hor goruldun bak baştan başlar Sen karışma işimede yuru uğraşamam bide sen karşıma cıkma Ama her seferde ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt