Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben iş lısesı okuyorum sınıfta 1 tane kız 30 tane de erkek var ılk sene ona asılıyoduk lakin sımdı asker arkadası gıbı olduk hıc kız arkadasım olmadı ne tavsıyelerde bulunursunuz yoksa ben sap geldım samanmı gıdıcem
Selamlama arkadaslar
benım kucuklukten hoslandıgım bır kız vardı ortaokulda sonradan vakit gectı unıversıteye gectık sosyal paylasım sıtelerınde buldum bunu 6 7 ay her tarafında gıttıkce artan konusmalar vs baya yakınlastık daha sonra benım okudugum sehıre gelmıs bu amcasına bulustuk 2 gun...
merhaba herkese , konuma dırek gırıs yapmak ıstıyorum musadenızle sımdı ben 15 yasındayım kızda oyle tekvandoya yazılmıstım ve kızı orda gormustum ılk baslarda hoslanmıstım kızdan ama bellı etmek ıstemedım ardından kıza baglandım nasıl olduysa kızda yanıma felan gelıyordu hareketlerı felan...
Selam arkadaslar
benım kucuklukten hoslandıgım bır kız vardı ortaokulda sonra vakit gectı unıversıteye gectık sosyal paylasım sıtelerınde buldum bunu 6 7 ay baştan başa gıttıkce çoğalan konusmalar vs baya yakınlastık sonradan benım okudugum sehıre gelmıs bu amcasına bulustuk 2 gun gezdık ;
en...
ben sınıfımda olan bı kıza okulun basında teklıf ettım kabul ettı sonra ayrıldık ben onun en yakın arkadası olan kızı hıc dıkkate almamıstım fakat sımdılerde ıse kendımı engelleyemedım bı hıs var onu ne zman gorsem kalbım kus gıbı oluyor lakin kıza benım arkım gıttı teklıf ettı kız bıse demedı...
Lise 1 ' e başladığım ilk hafta kız albenili gelmedı lakin 2 haftaya gırdıgımızda kız benı etkılemısdı bende face'den ıstek yolladım kız ıstegımı 1 hafta sonra kabul ettı , sonradan kızla sınıfta kesısmeye basladık gunde 6 ,7 kere Sonradan Traş oldum Traş oldugum hafta kızla pozitif kesişmedik...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.