iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar 20 yaşıma girdim ve bu konuyu açtığıma göre büyük bir sorunum olmalı sizden bir şeyler söylemenizi istiyorum, içten sürükleyici kız arkadaşım olmadı gerçekten oldu okul zamanımda ama onlar öneri ettiği için hiç önerge etme cesaretini kendimde bulamadım lisede okulu bıraktım ve şuan kız çevrem değil normalde 3 senedir biriyle çıktım diyemem elbet bu süre içinde sohbetler konuşmalar oldu ama ya ben geri çevirdim yada söylemeye cesaret bulamadım şansımı kaybettim 1 yıldır sıfır kız, şuan ise dediğim gibi çevremde kız değil arkadaş ortamım semt arkadaşlarım ile sınırlı ve 1822 yaş arası alıcı(yüz) olarak çocuksu görünenlerdenim yüz hattım tam oturmamış gibi arkadaşlarıma tarafından bedenen 1 2 sene geriden geliyorum sakal çıkma olsun irtifa uzatma vs yani, 2 yıldır omuz hizamda saçlarım sanırım saçlarımı kestireceğim lakin buna bile yiğitlik edemiyorum nasıl görünürüm ya fazla slak gibi dururmuyum diye düşünüyorum, giyinme konusunda gayet başarılıyım,kafa olarak bir çok şeyi aştım özgürlükçü birisiyim birileri ne der diye yaşamıyorum burda sorun değil tek sorun çevre edinemiyorum dolayısı ile yalnızım ben ya, sanırım korkuyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.