iltasyazilim
FD Üye
Benim Lezzetli Lahana Sarmam Tarifi İçin Malzemeler
*2 büyük lahana
*2 su bardak pirinç
*1 su bardak bulgur
*2 soğan
*1, 5* su bardak zeytinyağ
*1 çorba kaşığı salça
*Yarım kavanoz kendimin yaptığı domates sosu
*Karışık baharat ben kuru dere otu
*Nane, maydanoz bide kırmızı toz biber kattım
*Yeterince tuz
*1 tane et suyu kapsülü
Sos tarifim:
*67 bardak sıcak su
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı tuz
*1 et suyu kapsulü
Benim Lezzetli Lahana Sarmam Tarifi Yapılışı Merhaba lezzetli bir lahana sarma tarifi paylaşıyorum!!!!!!Önce lahanaları tuzlu suda haşlıyoruz Pirinç ve bulgurumuzu yıkıyalım ve küçük kesilmiş soğanımızı bir tencerede kavuralım Ardından salçamızı katalım Devamlı kavuralım Daha sonra zeytinyağımızla pirinç ve bulgurumuzu kavuralım Domates sosumuzu, tuzumuzu, baharatlarımızı da katalım kavuralım Ve yaprak sarması sarıyor gibi lahanamızın içine içimizi koyalım ve saralım tenceremize dizelim
SOS tarifim: 67 bardak sıcak su ,1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı, tuz ,1 et suyu kapsülü hepsini karıştıralım ve tenceremize dökelim Su kaynayınca altını kısalım Kısık ateşte pişirelim ???
*2 büyük lahana
*2 su bardak pirinç
*1 su bardak bulgur
*2 soğan
*1, 5* su bardak zeytinyağ
*1 çorba kaşığı salça
*Yarım kavanoz kendimin yaptığı domates sosu
*Karışık baharat ben kuru dere otu
*Nane, maydanoz bide kırmızı toz biber kattım
*Yeterince tuz
*1 tane et suyu kapsülü
Sos tarifim:
*67 bardak sıcak su
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı tuz
*1 et suyu kapsulü
Benim Lezzetli Lahana Sarmam Tarifi Yapılışı Merhaba lezzetli bir lahana sarma tarifi paylaşıyorum!!!!!!Önce lahanaları tuzlu suda haşlıyoruz Pirinç ve bulgurumuzu yıkıyalım ve küçük kesilmiş soğanımızı bir tencerede kavuralım Ardından salçamızı katalım Devamlı kavuralım Daha sonra zeytinyağımızla pirinç ve bulgurumuzu kavuralım Domates sosumuzu, tuzumuzu, baharatlarımızı da katalım kavuralım Ve yaprak sarması sarıyor gibi lahanamızın içine içimizi koyalım ve saralım tenceremize dizelim
SOS tarifim: 67 bardak sıcak su ,1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı, tuz ,1 et suyu kapsülü hepsini karıştıralım ve tenceremize dökelim Su kaynayınca altını kısalım Kısık ateşte pişirelim ???
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.