Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim icin uzulme 3. Bolumde calan şarkı mezar taşı şarkı sozu

Benim icin uzulme 3. Bolumde calan şarkı mezar taşı şarkı sozu
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selcuk Balcı mezar taşı şarkı sozleri
Benim icin uzulme 3 Bolumde calan şarkı
Bir Sevda acısı gonlume akar
Koz olur kor olur kalbimi yakar
Koz olur kor olur bahrımı yakar

Silmedin gozumden akan yaşımı
Kar yağsın kapatsın mezar taşımı

Gun duştu denize bitti umutlar
Yol aldı gemiler kanlandı sular

Silmedin gozumden akan yaşımı
Kar yağsın kapatsın mezar taşımı

Similar threads

Benim İcin Uzulme dizisinde, daha once Evim Sensinfilminde Fahriye Evcen'in seslendirdiği Sen Yarim İdun turkusu kulaklarımızın pasını sildi Gercekten cok guzel ve duygusal bu turkuyu Yasemin Yıldız seslendiriyormuş İşte bu guzel turkunun sozleri Sen gulum idin, sen dalım idin, Soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Benim İcin Uzulme Dizisi 18 Aralık Calan Şarkı Sozleri Gun Doğdi Doğmasaydi Hic Bir Dert Olmasaydi Oturup Ağlamazdum Yureğum Dolmasaydı Dertliyim Derdum Bitmez Başumdan Duman Gitmez Bu Yanan Yureğuma Dağlarun Kari Yetmez Yar Bakmadi Yuzuma Gonul Bağlarum Diye Gozyaşumi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Selcuk Balcı Beklesin Beni Yarim Derelerde taş olsam, Gozlerinde yaş olsam, Sevdalık kervanına, Ben de arkadaş olsam Olsam deli bir sevda, Yureklerine dolsam Sevsen sende beni, Ben sana esir olsam Hey gidi Kackar dağı Kar, yağmurun kalkmasın Beklesin beni yarim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt