Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Canım Annem şarkısı

Benim Annem Canım Annem şarkısı
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
benim annem guzel annem şarkı sozu

Kucucukken başucumda
Bana ninni soylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem guzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler soyle yine

Bugun hala kulağımda
Cınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En guzel yerindesin

Benim annem guzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler soyle yine

Similar threads

Yeni Doğan Bebekler icin Şarkı Sozleri Sevgili Anneler yeni doğan bebekleriniz icin cok guzel şarkılar var bu şarkılardan bazılarının sozlerini siz değerli anneler icin sayfamızda paylaşıyoruzBebeklerinize bu şarkı sozleri ile onlara guzel şarkılar ninniler soyliyerek onların rahatlamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
benim annem güzel annem şarkı sözü Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En hoş yerindesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cocukların soylebileceği şarkılardan sozler sectik aminim bir coğunu hatırlayacaksınız ATATURK Turk’u olumden, O’dur kurtaran O’dur yeniden ,Turkluğu kuran Yaptığı ordu, duşmanı kovdu Ulusu yurdu O’dur yaratan Turk’un dileği O’nun ereği Yuce yureği Turkluğe vatan Bu memleketi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yeniden Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin Benim annem güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Anneler Günü Şarkı Sözleri Annemiz Güneşin alası fazla Her evin çilesi fazla Analar çeker yükü Kimsenin bilesi değil Gelin çiçek derelim Yollarına serelim Sevgi doymuş türkülerle Annemize verelim Anamız başımızda Her öğün aşımızda Ananın emeği var Her iyi işimizde Gelin çiçek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt