Beni Aşka İnandır şarkı sözü Pis Yedili Dizisi 20 martta çalan şarkı Beni Aşka İnandır Beni Aşka İnandır şarkı sözü Pis Yedili dizisinin 21 bölümünde çalan Beni Aşka İnandır adlı şarkı oldukça beğenilmiş olacak fakat, misafirlerimiz bu şarkının sözlerini rica etmişlerbeniaskainandirsarkisozu5c57ae3791500alt kuşkusuz ki bizde misafirperver bir site olarak bu şarkının sözlerini sizlerle ve misafirlerimizle paylaşıyoruz Melek'ler 1549250099 1549250099 beniaskainandirsarkisozu5c57ae37c403dbeniaskainandirsarkisozu5c57ae37c403dbeniaskainandirsarkisozu5c57ae37c403d Şu Anda bana öyle bir şeyler Söyle ki durup dururken Bütün hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır Şimdi bana o kadar bişeyler Söyle oysa durup dururken Tam hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır Şimdi bana o kadar bişeyler Söyle fakat durup dururken Bütün hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır Şu Anda bana böylece bişeyler Söyle ama durup dururken Bütün hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.