Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bengu - Ucuz Mumlar..

Bengu - Ucuz Mumlar..
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ucuz Mumlar

Ben zamansız gidişlere

Hic kahretsin hic alışamadım

Soylemedim sana arayıp sormadım

Aklıma gelmiyor dedim

Unutmuş gibi yaptım

İkiden uc cıkmaz ki

Zorlamakla olmaz ki

Ben de inandım sonunda

Aşk bu sucla beslenir

Azı karar

Coğu zarar diyen sen değil miydin

Şimdi sen beni ara ara

Ara bul gidiyorum hayatından

Sen hic yalnızlığa birşeyler anlattın mı

Sen hic oylece ortada kaldın mı

Ucuz mumlar bile yandımı alev alev

Sen hic duşunmeden erken erken ayrıldın mı

Ayrıldın mı erken erken

Similar threads

Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
En Baba Sözler 2019 en baba sözler baba sözler 2019 en baba kapak sözler 2019 Karşınızdakini tam canevinden vuracak, iğneli mi iğneli, azıcık da esprili en baba kapak sözler burada meleklerenbabasozler20195c5578e0872abalt 1549105371 1549105371...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt