Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bengu Kalbi Olan Ağlıyor Şarkı Sozleri

Hoş geldin! utku2010 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bengu
Bengu Kalbi Olan Ağlıyor

İftihar Et Aşk Ne Halde Eserinle iftihar Et
Bu Cesaret Bu Asalet Bende Kalsın Sen Devam Et
Biter Elbet Kimde Kalmış Bende Kalsın Bu Esaret
Sen Hesap Et Bunun Cezasını
Ne Gitmeyi Biliyor Ne Hakkımı Veriyor
Tuzak Dolu Her Yanım Aşk Acı
Ne Gozyaşı Tanıyor Ne Bir Cozum Buluyor
Fark Edermi Kim Soylemiş Son Lafı
Yanlız Benim Derdim Değil Cok Fazla Kaybeden Var
Sonu Gelmeyen Aşklar Gibi Başka Bir Sonuc Gorulmedi
Yine Kalbi Olan Ağlıyor
Yalnız Benim Derdim Değil Cok Fazla Kaybeden Var
Duygusuzluğa isyan Gibi Başka Bir Sonuc Gorulmedi
Yine Kalbi Olan Ağlıyor

Similar threads

Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkı sozu Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı sozleri Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısının sozu İftihar et aşk ne halde eserinle iftihar et Bu cesaret bu asalet bende kalsın sen devam et Biter elbet kimde kalmış bende kalsın bu esaret Sen hesap et bunun cezasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2019 bengu aşkım şarkı sozu bengu aşkım şarkı sozleri bengu aşkım şarkısı bengu 2019 aşkım şarkı sozu bengu 2019 aşkım şarkı sozu Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bengu Haberin Olsun Bengu Haberin Olsun Şarkı Sozleri Pop Muziğin guzel sanatcısı Bengu yeni albumu Anlatacaklarım Var ile hayranlarının karşısına cıkıyorAnlatacaklarım var albumunden Haberin Olsun şarkısının sozleri sizlerle Yakışmadı bize bu ayrılık, sen ne dersen de Yemin ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
bengu cesaret şarkı sozleri 2019 Bengu Cesaret Şarkı Sozu Yaşamışız bugune dek Bize gore bardağın yarısı hep doluydu Şimdi ben kendim icin soz veremem Neler yakar icimi soyleyemem Belki de biz iki farklı gezegendik Bilmiyorduk onceden Bu sefer hesaplar benden Yedik ictik doyduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt