Ben Topçularla Gezip Meşhur Olmadım Ve kavgada ikinci raund arkadaşlarım, didem ile aysun kayacı arasındaki tartışma git gide hararetleniyor Şimdide haberimize geçiyoruz DİDEM EROL'UN, FATİH ÜREK'LE ÖPÜŞMEYECEĞİNİ SÖYLEYEN AYSUN KAYACI İÇİN 'GİTSİN BÖREK AÇSIN' DEMESİYLE BAŞLAYAN POLEMİK SÜRÜYOR 1549517 1549517 bentopcularlagezipunluolmadim5c4de7f1c8804bentopcularlagezipunluolmadim5c4de7f1c8804 http:img357imageshackusimg357305712rl5 Kayacı'nın 'O da gitsin ünlülerle resim çektirsin' demesi üstüne Erol, zehir zemberek bir yorumlama yaptı Eften püften insan Erol; 'En üstteki seviyesi Türkiye'de mankenlik yerine getirmek olan eften püften halk müziği üzerine niye yorum yapayım? Manken değilim Bir Amerikan filminde bir starla başrol oynayan ilk Türk'üm! Bir yapımcı bir uçtan bir uca; popçularla, topçularla gezerek oyuncu olmadım Beni bu insanlarla benzer güruha sokmayın' diye konuştu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.