Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Seni Yaşıyorum Birtanem

Ben Seni Yaşıyorum Birtanem
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Seni Yaşıyorum Birtanem BEN SENİ YAŞIYORUM BİRTANEM Sensiz yaşanılacak olan bir hayata atılmaktan korkuyorumBöyle bir hayatta ayakta durabileceğimi hiç sanmıyorumSonu hiç gelmeyecek gibi görünen yaz gecelerinde sensizlik beni bitirmeyecek de ne yapacak? Seni hoşlanmak mutluluksa,ben çok mutluydumSenin de mutlu olduğunu düşünüyordumBu mutluluğum hiçbir zaman bitmeyecek çünkü ben seni hep seveceğim,sevgi bende var epeyce Aşık olup da kavuşamamak insana acı verebilir ama ayrılığın verdiği acının yanında hiçbir şeydirAşık insanın umudu büyük olur,ayrılığın umudu ise bir ateş gibidir Gecenin bu saatinde ikimizi sorgulayıp hangimizin suçlu olduğunu bulmak,bir çare olacak mı ayrılığımıza? Kabahat kimin olursa olsun, o suçun oluşmasına olanak veren defalarca her iki taraftır Hoşlanmak çok zor değil,güç olan ;sevgiyi aralıksız barındırabilmektirArada minik kaçamaklar olsa da defalarca sevgiye yer bıraktığımı düşünüyorum Ayrılıklara neden olan en büyük yanılgımız;sevmek ve sevilmek kavramlarına bambaşka açılardan bakmamızdırİşin içine saygıyı da almayan bir düşüncenin doğruluğunu kabul etmek bana çok lâf anlamaz geliyor Her olayda olduğu gibi duygularda da sadece kendi tarafımdan bakmıyorumYada şöyle söyleyeyim sadece kendimi düşünerek sevmek ve sevilmek gibi bir düşüncem yoktur Yaşaman gerekenleri,sevginin yargı ettiği duyguları yaşaman için üzerime düşen her şeyi yapmaya hazırım hiç bir karşılık beklemedenSonu bana acı verse de tekrar yaparımBugüne dek ben öyle yaşadımDoğru mu yaptım yanlış mı?Bilmiyorum Fakat bu yolda yürümeye devam edeceğimi biliyorum Bu benim hayat felsefemdirBundan imtiyaz vermek,kendi değerlerimi hiçe saymak anlamına kazanç fakat,böyle bir durumda da boşlukta dolanan bir vücut gibi bir o yana bir bu yanlamasına savrulacağımı biliyorum Seni sevdiğim için seni seviyorumdiye haykırmadım sevgi nedir bilmeyen insanlaraMutluluğu yakalama şansını yitirmemen uğruna ayrılığı seçtimAcı veren, kuvvet bir karardı benim için Gün kazanç de bu kararım mutluluğuna bir katkısı olacaksa, bilki ben hiç bir acıyı yaşamadım Sevmek acı verir, beğenmemek de Sen hangisini yaşıyorsun şu lahza? Ben seni yaşıyorum birtanem  

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt