Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Seni Bugün Terkettim

Ben Seni Bugün Terkettim
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Seni Bugün Terkettim ben sen nasıl terkettin * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ben Seni Bugün Terkettim Gözlerimde dünden kalma çocuksu yaşlar ellerimde fazla öncelerden kalma sevda kırıkları yüreğimde zamanın en zalim üzüntü artıkları acilen her şeyi anlamsız devretmek vardı inadına gülümsemek ve ellerimi sağa sola açıp bir sahil her tarafında, haykırmak vardı ' HAYAT SENİ YAŞAMAYI SEVİYORUM' demek unutmak baskı olsa da, her şey unutulmalı bundan böyle bu kanayan kalp bir zaman sonradan durmalı yahut koca hayat nasıl geçer gülmeden, yoksa koca dünya nasıl döner hiç beklemeden evet ey sevgili! bundan böyle unutulmaya yüz tutmuş hatıralar arasında boğulmaktasın seni anca böyle değil edebilirim içimde içim kan ağlayarak vazgeçiyorum sana dair sensizliği yaşamaktan ve senden son bir şey istiyorum ne olur beni affetSANA YALAN SÖYLEDİĞİM İÇİN BENİ AFFET laf vermiştim bu aşkı sensizde yaşatmaya lakin olmuyor ya ölümü yeğlemek lüzumlu yada unutmayı kanayan kalbimle unutmayı seçtim VE BEN ASIL BUGÜN SENİ TERKETTİM!!! Alıntı​  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt