Ben Sadece Seni Sevdim Akşam sabahı bağlarken gökyüzünde Yitirdiğim koca bir gece daha ellerimin içinde Deniz mavileşiyor yeniden Bir gün doğuyor gözlerimin önünde Bir gün doğuyor O ilk ışıkların verdiği O birincil esintilerin getirdiği Yeni bir gün Hava soğuyor Artık yaz aşkları bitiyor Eylül Bekli de ayların en güç olanı En çok gözyaşı dökülen mevsim Eylül, Olur Ya de zamanın en uzun olduğu En çok acı veren mevsim İşte ben seni böyle bir mevsimde sevdim Ben senin için gözyaşı dökmek yerine Senin sevmeyi seçtim Ben seni yeni bir gün gibi sevdim Açan her bir gül gibi Her bir gözyaşı gibi Ben seni sadece sevdim Ben seni yitirdiğim her bir gün gibi sevdim İçinde sen olan her bir dakika İçinde biz olan her bir an Ben seni sadece sevdim Ben seni sen kadar sevdim Sana sen değin değerinde verdim Nerden bilebilirdim Ben seni sadece sevdim Ben seni yıldızlar dek sevdim Baki karanlığı aydınlatan her bir nokta Kalbimin içinde bulunan her bir lahza Ben seni sadece sevdim Yalnızca sevdim Gözler sevgimi anlatamadı sana Ellerim duygularımı gösteremedi sana Kelimeler anlatamadı aşkımı sana Ben seni yalnızca sevdim Beni sevmeni istedim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.