Ben pişirdim, Nurdan Torun'a yedirmem pişirdim oldu 1547451 1547451 benpisirdimnurdantorunayedirmem5c4ddfe064315benpisirdimnurdantorunayedirmem5c4ddfe064315 http:img82imageshackusimg82358938514201wq3 Tansu Çiller rolünü kaptıran Çiğdem Savaş HABERTURKCOM'dan Yasemin Alev'e konuştu: Tansu Çiller ile de görüşeceğim Cumhuriyet Kadınları adlı projede Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’e benzemek için estetik yaptıran ve sürpriz bir kararla işine son bahşedilen Çiğdem Savaş HABERTURKCOM’dan Yasemin Alev'e konuştu Yaptırdığı estetikle bütün dikkatleri üzerine çeken ve eleştiri bombardımanına tutulan Savaş’ın projenin önüne geçtiği düşüncesiyle Seyhan Soylu kadar işine son verilmiş ve yerine usta Nurdan Torun getirilmişti “Tüm emeklerim boş yere gitti Bu rol kesinlikle benim hakkımdı diyen Savaş fazla çarpıcı açıklamalarda bulundu Yasemin Ateş: Sizi Çiller'e benzemek için estetik olan manken olarak bilinen Bundan önce ne meslek yapıyordunuz? Çiğdem Savaş: 5 yıldır mankenlik yapıyorum 3 yıla yakın İstanbul’dayımOndan önce de Antalya’daydım YA: “Cumhuriyet Kadınları projesine nasıl dahil oldunuz? Size mi önerge geldi yahut sizin mi talebiniz oldu? id ÇS: Bana teklif geldi Tansu Çiller rolünü de kendim istedim YA: Neden Tansu Çiller rolü? ÇS: Çiller daha zinde ve yakın geldi bana Benim de erkeksi ve enerjik bir üretim vardır Sempatim de var kendisine karşısında YA: Estetik kararını nasıl verdiniz? ÇS: Projenin sahibi Seyhan Bayan’ı biliyorsunuz Dedim fakat Tansu Çiller ben olacağım Seyhan Bayan “Çiğdem hiç alakan değil Yüzün çok zayıf Başka Biri ol lütfen dedi Ben de “Hayır, Cumhuriyet Kadını olacaksam Tansu Çiller olacağım dedim Yok, olmaz falan dedi Fazla inatçı bir yapım vardır Hayır denildi bana birincil Tansu Çiller rolü İnat ettim ve oldum YA: Estetik için ailenizden hiç tepki belirten olmadı mı? çok büyük bir karar Iyice değişeceksiniz ÇS: Natürel fakat fazla tepki aldım YA: Daha önceden hiç estetik yaptırma ricası var mıydı sizde yoksa iyice bu proje için mi bıçak altına yattınız? ÇS: Hiç yoktu Cümbür Cemaat benzer şeyi söylüyor Bu kız burnunu yaptıracaktı da bunu mu bahane etti diye Lakin hiç alakası yok Bunu ben ve benim çevrem çok iyi biliyor Bu bir anda ve bir inat uğruna verilmiş bir karardı YA: Plastik makyajı niçin düşünmediniz? ÇS: Olabilirdim fakat istemedim Nurseli Hanım’ı biliyorsunuz Atatürk oldu plastik makyajla Buna rağmen birçok insan onu da eleştirdi Kaşı, gözü şöyle olmuş diye YA: Sizin için yapıyor dediler ÇS: Bu işi yapayım, çok büyük reklamım olsun, bütün Türkiye beni tanısın gibi hiç pek bir niyetim yoktu Her Tarafta beri bunu söylüyorum ve insanlar bunu ayrı algılıyor Ben işimin reklamını yaptım mı? Evet işimin reklamını çok güzel yaptım Cumhuriyet Kadınları denilince akla ben geliyorum Bunun reklamını yaparken alt ancak de kendi reklamım da oldu Reklam yapmayan bir tane sanatkâr gösterin bana Ben bu kadar ağır eleştirilecek bir şey yapmadım Gülüyorum bundan böyle bunlara Benim psikolojim bunlardan bozuldu Bu değin magazinde yer edindim diye artık Tansu Çiller rolünde çıkamıyorum defilelere YA: Bu operasyonların devamı gelecek miydi? ÇS: Gelecekti alt 4 ay daha sonra ikincisine girecektim Kafamda kararımı vermiştim Benzeyecektim Doktorum da “Ilk etapta yüz hatlarını benzeteceğim Çiğdem’in Çünkü yüzü fazla kuvvetsiz dedi Ben yüzüm açık piyasaya çıktım Cümbür Cemaat neresi benzemiş bunun demeye başladı Güya ben ilk ameliyata girdim yüzde yüz benzeyip çıkacağım dedim O süre Türkiye’de birbirine benzeyen fazla insan olurdu YA: Siz kendinizi Çiller’e benzettiniz mi? ÇS: Emrindeki fakat hayır Doktorum da benzer şeyi söyledi Ilk operasyonda yüzde yüz benzemen söz konusu bile değil en az 5 operasyon geçirmen lüzumlu dedi YA: Sizi destekleyenler oldu mu? ÇS: Cümbür Cemaat aralıksız eleştiriliyorum zannediyor lakin; birçok gittiğim yerde ırk sen üzülme arkandayız diyor Ama eleştirenler de var tabi YA: Bundan Böyle geri dönüşü de değil bu estetiğin ÇS: Evet geri dönüşüm de yok, yüzüm de böyle kaldı Eski Çiğdem’le hiç alakası olmayan bir surat YA: Son halinizden memnun musunuz? ÇS: Alışmaya çalışıyorum Kesintisiz çantamda aynayla dolaşıyorum Evvelden öyle pozitif aynayla dolaşmazdım, mecburum bundan böyle YA: Daha estetik yaptırmayı düşünüyor musunuz? ÇS: Mümkün yok yaptırmam YA: Pişman mısınız? ÇS: Hiç pişman değilim estetikle alakalı Beni üzen tarafı işimden oldum Seyhan Hanım biliyorsunuz canlı yayına katıldı ve projenin önüne geçtiği için bundan böyle Çiğdem’i Tansu Çiller rolünde çıkarmayacağım dedi NURDAN HANIM ÇAKMA ÇİĞDEM SAVAŞ OLUR YA: Sizin yerinize Nurdan Torun Tansu Çiller olacakmış ÇS: Seyhan Hanım’la benim 50 sözleşmem var Fakat sözleşmemde Tansu Çiller rolünde çıkacak diye bir sözcük yok Avukatım Hakan Arif Ayık şimdi araştırmasını yapıyor Seyhan Bayan’a dava açılmak istiyorum, açacağım da Yeni Tansu Çiller Nurdan Torun olacakmış Canlı yayında telefonda da karşısında karşıya geldik kendisiyle Bana zavallı dedi Kimse bana zavallı diyemez Buna Nurdan Torun da dahil almak üzere Aslan gibi ayaktayım Değil işte gitsin beynini estetik yaptırsın diye bir röportajı var bir defa Nurdan Torun’a düşmez beni tenkit etmek Onun sanatına saygı duyarım Benden yaşça büyük olan bir insan Fena şeyler bildirmek istemiyorum Çünkü kendime yakıştıramıyorum Çocuğu yaşındaki bir insana Nurdan Torun bunları söyleyebiliyorsa ben de bağlı ama çok gizli söylerim Ona düşmez ki beni tenkit etmek Kendisi en büyük vicdansızlığı yaptı bir defa ben Nurdan Torun’u yıllardır hiçbir yerde göremiyorum Tansu Çiller olayını ben pişirdim, yemeğini o yemeye çalışıyor O da yapıyor Bu saaten sonradan Nurdan Torun’dan oysa çakma Çiğdem Savaş olur Tansu Çiller olmaz Kendimce bu rolü kabul etmemeliydi Çünkü benim hakkımdı En büyük eleştirileri ben aldım 7 saat ameliyata giren, haftalarca acı çeken ben oldum Ben pişirdim, Nurdan Torun yiyor Buna asla müsade vermem YA: Çok gergin görünüyorsunuz ÇS: Çünkü fazla üzgünüm Bu Nurdan Torun olayını duyduktan daha sonra alt fakat daha çok gerildim YA: Bütün bu yaşananlara değdi mi? ÇS: Şu durumda hiçbir şeye değmemiş yani Çok üzülüyorum Fakat devamı olsaydı tabi ama değerdi Ben şimdiye değin daima bu olayın arkasındayım, mutluyum dedim dahası fazla eleştirildim, ondan, psikolojim de bozuldu YA: Psikolojik destek alıyor musunuz? ÇS: Düne dek alıyordum Ondan da vazgeçtim YA: Bu olaydan sonradan size gelen meslek tekliflerinde artış oldu mu? ÇS: Çiğdem Savaş zaten vardı Ben zaten bu piyasanın içindeydim Lakin çok artı tanınmamıştım Örneğin yüzümü açmadan önce çok büyük bir kozmetik firması 100150 milyar para öneri etti bana fakat birincil yüzünü bizde aç diye Fakat ben en büyük hatayı yaptım hemen bana tarafından kusur Tansu Çiller rolündeyken birincil yüzümü podyumda açacağım dedim Ve parayı da elimin tersiyle ittim Açsam orada açardım 100150 milyar para da eksik yok yani YA: Bundan sonradan sizi ne gibi projelerde göreceğiz? ÇS: İşlerime bakacağım Mankenliğe devam edeceğim Bu olayla birlikte her şeyi kaldırıp atamam YA: Tansu Çiller’le görüşecek misiniz? ÇS: Ben arayacağım evet Görüşmek istiyorum kendisiyle Nurdan Hanım ben olsaydım Tansu Çiller beni arardı diye bir şey söylemiş İyi arasın o vakit YA: Ne konuşacaksınız kendisiyle? ÇS: Ben tanışmak amacıyla görüşmek istiyorum Ben ondan tepki alır mıyım almaz mıyım onun peşinde değilim Ona benzemek ve yakından birebir bakmak istediğim için görüşmek istiyorum habertürk
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.