Ben Onu Fazla Sevdim Dizisinde Başrol Mahir Günşiray 'ın ! Bu konu; ben onu fazla sevdim dizisi başrol oyuncusu mahir günşiray hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, atv ekranlarında yakında yepyeni bir dizi başlıyor Ben Onu Fazla Sevdim adlı dizi , merhum başbakanlarımızdan Adnan Menderes 'in eşi ve sevgilisi aralarında geçenleri anlatacak Dizinin başrol oyuncusu ise belli oldu Bu ad Mahir Günşiray 1548630473 1548630473 benonucoksevdimdizisindebasrolmahirgunsirayin5c4e39cca5d5ebenonucoksevdimdizisindebasrolmahirgunsirayin5c4e39cca5d5e benonucoksevdimdizisindebasrolmahirgunsirayin5c4e39cca5d5e Pana Filmin 1961de idam edilen Başbakan Adnan Menderesin hayat hikâyesinden yola çıkarak hazırladığı Ben Onu Çok Sevdim dizisinin başrol oyuncusu belirlenmiş oldu Adnan Menderes rolü için Mahir Günşiray ile prensipte anlaştığı öğrenildi Günşıray son olarak Iffet dizisinde rol almıştı Menderesin vefat yıldönümü olan 18 Eylülde tanıtım filmi internette yayınlanan dizinin öteki oyuncuları da yavaşça netleşiyor Menderesin eşi Berrin Menderesi canlandırması için ünlü oyuncu İclal Açık Fikirlila anlaşıldı Senaryosunu Seda Altaylının yazdığı dizinin yönetmeni ise Mehmet Bahadır Er atvde yayınlanacak olan dizide, genç yaşta aile fertlerini kaybeden, 62 yaşında idam edilen Menderesin yaşam öyküsünü anlatılacak
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.