ben bayağı miyim ? nedenini inanın bende bilmiyorumm ama şu yüreğim böylece mutlu kiii sankii bedenimm ona kuytu geliyor ve dışarı cıkmak istiyorr seviyorum cokk seviyorumm sevildiğimi kavramak ve bunu kanımın her damlasında hissetmekbenii pek mutlu yapıyor kiii her şeyde oo varronu tanıdıgımdan beri tek derdim onu daha pozitif hoşlanmak hatta cok daha artı sevmekk istemem yaklaşık olarak onu alıpp şurama atan kalbime alacagımmm ellerimm ayaklarım titiriyor şuannn buu öylesinee bir duygu kii anlatacak kelime bulamıyorummonuu seviyorumm ve bunu gördüğüm tanıdıgım herkese aramak geliyorr bakın ben gökhanıma aşıgımm onuu seviyorum aramak onu herşeyde biraz daha cok daha artı seviyorumm bu aralarrr şu kalbimm öyle süratli atıyor kii sankiii cıkıp ucacak ve korkuyorummm evett korkuyorummm korkmamam mı lüzumlu bilmiyorum bundan böyle üzüntü ediyorum yüreğim alışkın yok bölee mutlu olmaya ondan mıı bölee elim ayagım titriyorr kalbim böle delice atıyorr vücudumun her yanıı onun sevgisiyle dolup taşıyor yaa aglamakk geliyorr içimdenn ben mutluyum diyee seviyorum diye aglamakk bundan böyle sıradan biri oldugumu bile düşünmüyorumm bennn seviyorummm hepiniz duyun ben onuuu çookkkkk seviyorummm BENNN COKK SEVİYORUMMMM HERŞEYİMLEE ONUU SEVİYORUM
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.