Ben Mustafa Kemal'im ben mustafa kemal im şiiri ben mustafa kemalim şiiri kemal Ben Mustafa Kemal'im Ben Mustafa Kemal'im Kıyılarım dalgalarımca geniş Ben Mustafa Kemal'im Halkın özbenliğinden gelmiş Ben Mustafa Kemal'im 'Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini' Ben Mustafa Kemal'im 'Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini' Ben Mustafa Kemal'im Halkın benliğine sığınmış birey Anadoluya birincil adım atışım Ve ulusumun bitmiş dirilişi Ben Mustafa Kemal'im Yaşamak tutsaklıksa eğer Ulusça kararımız kesindir Özgürlük ölmeye layık! İşte Samsun bu yeniden varoluşum id Ak şafaklara güneş gibi doğuşum Ben Mustafa Kemal'im Özgürlüğe dek bitmeyecek bu koşum Birikirken yükseklerden kopup gelen çoşkun sular Koca engeller aşan nehirler oluşurlar Yaslıyarak sırtımı halkıma Erzurum'da Çiziyorum 'Ulusal Ant' ulusun kucağında Ben Mustafa Kemal'im Utkularımız başlayacak birer birer Bundan Böyle durmak yok, dinlenmek yok Başlangıçlar sonuca gider Ben Mustafa Kemal'im İnönüler,Sakaryalar ve Dumlupınar Bunlar kazandığımız ak şafaklar Daha ne güneşler doğar Ben Mustafa Kemal'im İnancım halka güvencem gençlerdedir Tüm bilincimle söylerim 'Genç çağrıda bulunmak, hakiki fikirli demektir' Ben Mustafa Kemal'im Laiklik getirdim ülkeme Kubilay bir anıttır Aleyhinde çıkanlar için bu ilkeme Ben Mustafa Kemal'im Yolum iyiye güzele ve doğruya gider 'Serbest karakterimdir' benim ve inanıp yapmaktır en yüce bedel Ben Mustafa Kemal'im Cumhuriyettir benim en büyük eserim Ey Türk Gençliği bilmelisin ancak Onu sadece sana itimat ederim Ben Mustafa Kemalim Yolum modern medenilik yoludur Türkiye Büyük Millet Meclisi Benim en demokratik duruşumdur Ben Mustafa Kemal'im Modern uygarlıktır yolum Buna engel çıkanlara Aleyhinde koyacaktır eğitim ordum Ben Mustafa Kemalim İlimde fende ve sanatta ileri gitsin diye yurdum Türkçe Alfebe yi koydum Ben Mustafa Kemalim Sanayi olmazsa olmazıdır yüzyılın Bunun için dörtbir yanını demir ağlar ördüm yurdun Ben Mustafa Kemal'im En değerli varlığımdır toğrağım Onu verimli işleyen her köylüme Sen milletin efendisisin derim Ben Mustafa Kemalim Havada karada ve denizde Olsun diye hedefiniz hep yükseklerde 'İstikbal göklerdedir' dedim Ben Mustafa Kemal'im Seksen yıldır İzindeyiz dersiniz Söyleyin nasıl inanayım size Asır benden geride kaldınız Metin Yaltı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.