Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben, Elmas Ve Kopya

Ben, Elmas Ve Kopya
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben, Elmas Ve Kopya Hemen Paylaşacağım olay başımdan geçmiştir hadi buyrun başlayalım ben Ve en yakın arkadaşımla aramızda geçti Elmas Yaaaaaa şşşştttt Gamze Gamze 2soru neydi hoca görmeden hemencecik söylesene Benıııııııııı Şeyy Elmas o soru anlamsız benim yaaa Elmasyapma beee neyse 4soruu BenBakıyım aaaaa tühh oda anlamsız ElmasNasıl yaaa hiç mi bişi yapmadın o vakit 8soruyu muhakkak yapmışssındır onu ver BenYaaaaa Elmas onu sıktım ben,sende sık bişiler Elmas offff offff Gamze ben sana güvenmiştim Ben napıyım şu anda bende battım bak gördün işte Hoca o konuşanları bir yakalayım dillerini kesicem hadi verin artık kagıtları ElmasHocamm fakat vakit cok kısaydıı hiç bişi yapamadık dimi arkadaslar Sınıfyoooooo bitti hocam toplayabilirsiniz (zil çalar kagıtlar toplanır) Elmas Allahım ben napıcam yaaaa emin bir aldım offfff Gamzee Bensende hiç mi çalışmadın Elmas Elmas Ben sana güvenmiştimm yaaaa Benyaaa üzülme bende kesin bir alırım Elmasnatürel canımmm kagıdına bakmak için kafamı kaldırdıgımda nereyi okuyacagımı şasırıyodum yazıdan BenDeğil Değil onları sıktım ben puan ola ki gelir diye Elmas Bakıcaz bundan böyle sonuçlar gelsin de nasıl sıkmışsın görücez Ben hadi bakalım (kagıtlar okunmaya baslar) ÖğretmenGamzeeee 85 Elmas 35 ElmasGamzeeee valla bayagı iyi sıkmışsın yaaa halbuki böylece soru da boştu senin Benıııııı şeyyy bende anlamadım nasıl aldıysam Elmashocaya soralım olur ya yanlışlık olmustur Benyok yok yaaa şimdi ne gerek ancak sormaya Elmaso süre hoca sana bayagı bonkör davranmış maşallah Benyaaaaa hazır biraz bişiler yapmıştım ElmasBiliyodum zatenn kagıdında bos yer yoktu bee sen kime masal anlatıyon Benyaaa Elmas korktum hoca görür diye Elmasben verirken soru öğretmen hiç bişiden cakmıyodu sen vericek oluyon hoca çakar oluyo anında anlıyo BenYaaaa kızım gercekten cok korktum yaa Elmasbitmiş Gamze bitti artık ,ben seninle sakızımın yarısını bile paylaşıyodum herşey yalanmıs Benne alakası var Elmas yaaa Elmasdeğil yok anladım ben seni Benoffff iyi beee cilalı Senin sakızına kalmadım cilalı mı Elmasgidiyorum ben Kübrayla arkadas olucam BenSen onu sevmiyodun hani yalancıı ElmasSEvmiyorum fakat o daha hoş kopya veriyo hem kagıtları bile degiştiriyo BenHainnnn gittttt gözüme gözükmeee durağan ElmasKübraaaaaaaaa Arkadaşımmmm Evet arkadaslar durum böyle geçiyo ve bitiyo sizinle paylasmak istedim umarım begenirsinizz  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt