Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben dünkü çocuğum Yıldız Tilbe

Hoş geldin! mes72 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ben dünkü çocuğum Yıldız Tilbe
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben dünkü çocuğum Yıldız Tilbe ben dünkü çocuğum şarkı sözü yıldız tilbe şarkı sözleri hakkında genel bilgiler burda melekler sevgili melekler yıldız tilbe ben uzay heparı ile birlikte oldum demesi sezen aksuyu çok kırmıştı biliyorsunuz sezen aksu yıldız tilbe dargınlığı gündemde şu aralar yıldız tilbede sezen aksunun gönlünü almak namına bir şarkı yazmışş Ben Dünkü Çocuğum Ben daha geçen günkü çocuğum Aldanırım aşka Özlediğim güneş gölgesi Sen bugünün büyüğüsün Dikey bakışın diğer Denizlerin mavisisin Gözümde kalan aşkın olsun İçimde yanan hasret olsun Söylenmemiş aşklara armağan bu şarkım Benden büyük aramızdaki yaş farkı Ne sana yar oldum ne de bana yar olamadın Yakınlığın çok uzaklarda mı?  

858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt