Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben de diyirem Hee

Ben de diyirem Hee
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben de diyirem Hee Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'ndan Mansır Bey anlatıyor Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan daha sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon: Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program sürükleyici çalışmiir Teknik servis elemanı sorar: Nasıl yapıyorsunuz? Senin anlattıgın kimi Kusur ne? Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir Işlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız? Hazırdiyor ve başlıyor anlatmaya Programı açirem Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb yazirem Hepsini yazdıhtan daha sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem Ekrana bir yazı geliir: Kaydetmek ister misiniz? E H yazısı çıkir Ben de diyirem Hee  

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt