Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Bu kızı anLayamadım SöyLedikLerine Ve YaptıkLarına bakın... YARDIM

Ben Bu kızı anLayamadım SöyLedikLerine Ve YaptıkLarına bakın... YARDIM
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ArkadaşLar tekrar ben hala çözebilmiş deilim şu kızı acilen arkadaşLar

benim bakıstığm bi kız var işte ayın 21 de doum günü ben qümüş kolye ve parfüm alcaktım neyse duymuş hedie aLcaımı alma fln die haber yolladı bu kızın arkadaşı bana dedi işte seni seviyo fln ertesi gün yeniden o arkadaşı msj attı çıkma teklifi edersen kabul etmicekmiş die anlayamadım ben bu kızı dengesiz ya facedede konusuyrduk iste bizim dershanede hızlandırmalar olcak ben dedim hızlandırmaların sonunda sınaw olcak 2 dönemki sınıflarımız belirlencek iyi çalıs dedim oda dedi sende çalıs a ya çık dedi neyse dedim a nın muhabbeti kötü çalışasm değil dedim sen b ye çık dedim kıza oda sen bana bakmaktan dersi dinleyemessin dedi ( yani oda haberdar ) ben dedim sözde yalnızca ben bakıyorum dedim oda onun bi kız arkadaşı var o bana bakiyo die bakiyormus ( küllen yalan kızın bana baktıı değil arkadaşının ) bende o zmn nie göz göze geliyoruz diyincede konuyu deistirmeye çalıstı sahiden anlayamıyorum ben bu kızı arkadaşLar bide sizin fikirinizi alıyım dedim dengesiz harbi ya

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt