Şayet deÇaresizce Gözlerinde Sona Ermek Vardı Mazimde gördüklerim çocuksu bir heyecan,yalancı bir oyalama Düşkün kaldığımda yanına,belirsiz suskunlukları kıramıyorum uzun süreAcınacak Halde çırpınışlarımı sıralayışım Her sözüne bir anlam kazandırma telaşım Baş ağrısına dönüşen hayallerin Gözlerine bakmak yada elini yakalamak imkansızdı benzeri Bir tebesümünle bile ilgi çekici olan yüreğim,yerinden çıkıp sana gitmek istiyor Bir çift göz için uykusuzluğa teslim oluşum dahası seni seviyorum diyişim… Düşünmesi bile yırtarken bedenimi,ağzımdan çıkmasına müsade vermiyor agnostik bir şiddet seni seviyorumdeğişimiDudaklarıma söz geçiremiyorumSöyle diyorum Haykır diyorum Bağır diyorum Zamansız gelgitleri sıraladım bir bir Yahut suçmuydu hisettiklerim Sevda suçlusu olmak diye bir şey varmıydı? Boşunamı öldürmüştüm içimdeki hüsranları…? Düşüncelerimi dizginleyemezken,boşluğumda unutulmaya yüz tutmuş kelimelerimin,bir beyaz kağıtta gün ışığına çıkmasıda varmış kaderdeDelicesine yazmak seni Bir gülün seninle kasıt kazanması Sözcüklere yıldız doğması beraberinde… Böylesine işlerken seni geleceğime Bütün sonlara hazırlanan yüreğimi,karşına dışlamak kalmıştı geriye doğru Cevapsız soruların bütün cevapları gizli yüreğine bir umut ışığı serpmek Ve çaresizce gözlerinde bitmek Bilmem ardından ne olurdu? Korkudan ağdınlığa uzanırdım olur ya Olur Ya gecelerim sabahla sarılırdı birbirine Belkide çekip giderken yüzüme bile bakmadan İçimdeki seniöldürmek için katiller tutardım Şayet de Neyse özel baskı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.