Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belcikanın Tarihi
Belcika Tarihi Bilgileri
Belcika Tarihi Hakkında Bilgi
Belcika Tarihi
Belcika tarihi gunumuzde Belcika Krallığı'nın sınırı icinde kalan bolgelerin tarih oncesi zamanlardan gunumuze kadar suregelen tarihidir Belcika tarih oncesi donemlerde kelt kabileler tarafından...
bı biskrem vermesem:D sofor bey gungorene gider mi? +hayir kardes avcilar arabasi bu nasil olur? lakin ben gungorene gitcektim +değil dedim kardesim anlamiyon mu? bi biskrem versem +lan bi git basimdan polis var ceza yiicez simdi laahavlevelakuvvete leylaaaa terliklerimi getir anane mecnun...
kolumu ben ısırmıştımm bütün olaraq hatırlamıyorum amaa sanırım 7 veya 8 yaşlarındaydım bnden 2 yaş ufak olan kardeşimle anlayaşamayız daima tartışma ederdik ve her zaman bi tarafını kanatırdımkolumubenisirmistimm5c51af41de80ealt bu yüzdende azası daima ben işitirdim ee her zaman işit...
kopmalık bu bakkal amca abi bu şekerler ne değin + elindekiler 25 cebindekiler 50 kuruş yemedinmi abi 5 karton parlement versene + dur arkadan aliim alt tabi + bak şu daha aşağı taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al yine mi yemedi çabuk bırak o şekeri +hangi şekeri elindeki...
Belcika'daki şehirler listesi
Belcika Şehirleri
Belcikanın şehirleri
Belcıkanın illeri
Belcika Avrupa'nın batı kesiminde Fransa ve Hollanda arasında kalmaktadır Belcika kulturel ve sanatsal acıdan oldukca gelişmiş bir avrupa ulkesidir Belcika ayrıca cikolatasıyla da meşhur olmuş bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.