Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bel ve Karın Cevresindeki Yağları Eritmek İcin Diyet

Bel ve Karın Cevresindeki Yağları Eritmek İcin Diyet
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bel Cevresindeki Yağları Eritmek İcin Diyet

Riskli bel cevresi yağlarınızı azaltmaya başladığınız zaman kilonuz gecici olarak artabilir Bu yuzden kiloya değil santime bakın Eğer kadınsanız bel cevreniz yaklaşık 81 santim; erkekseniz 875 santim olmalıdır

Ozellikle yeşil cay bel cevresi yağlanmasında cok etkilidirBel cevresindeki yağların ortadan kaldırılması sandığınız kadar zor değildir;Aşırı kilolu değilseniz ama yine de bel cevreniz kalınsa, belinizi inceltmenin en hızlı yolu yuruyuş yapmaktır Her gun 30 dakikalık hızlı yuruyuşler bu yağ hucrelerinin yayılmasını engelleyecektir Daha fazla yuruyerek bel cevrenize yeni bir gorunum kazandırabilir; sarkık karın yağlarınızı dumduz bir karına donuşturebilirsiniz

imagesbelvekarincevresindekiyaglarieritmekicindiyet5adbc8f2dfb89

Ayrıca Bel bolgesi odaklı hareketler kalca ve karın bolgesine şekil vermeye yararken kardio egzersizleri gercekten bu bolgedeki yağlardan kurtulmanızı sağlayabilir

Similar threads

Bel Cevresindeki Yağlar Nasıl Eritilir? Bel cevresi yağlanması pek cok kadının ortak sorunudur Doğru bir diyet listesiyle eritilebilecek bel cevresi yağlarından kurtulmanın en kolay yolu egzersizdir Hangi yiyeceği yerseniz yiyin, bunlardan fazla tuketmeniz direk olarak bel cevrenize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bel Çevresindeki Yağları Eritmek İçin Perhiz Tehlikeli bel çevresi yağlarınızı azaltmaya başladığınız zaman kilonuz geçici olarak artabilir Bu yüzden kiloya yok santime bakın Eğer kadınsanız bel çevreniz yaklaşık 81 santim; erkekseniz 875 santim olmalıdır Özellikle yeşil akarsu bel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ozellikle kilolar ve yağlar bel cevresinde toplandığı ve daha cok goze battığı icin bu bolgedeki yağları eritmeniz icin ne yapmanız konusunda ki bilgileri sizler icin veriyorum Bel cevrenizdeki yağlardan kurtulmak icin oncelikle onların neden kaynaklandığını bilmeniz gerekir Daha sonra hızlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bel Cevresindeki Yağları Eritmek İcin Egzersiz Fazla kaloriler ve hareketsizlik yağların bu bolgede birikmesine neden olur ve kurtulmak icin sadece egzersiz değil cok sıkı bir diyet programını neredeyse hic bozmadan takip etmek gerekir Bel cevresindeki yağlardan şikayetciyseniz bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kilo sorunu yaşayan pek ok erkek ve kadın bilhassa da bel cevresindeki aşırı yağlanmadan oturu şikayetlenip dururlar Kilo vermek istediğimiz zamanda bel cevresindeki yağlanmalardan daha gec kurtuluruz Peki kısa zaman Kilo sorunu yaşayan pek ok erkek ve kadın bilhassa da bel cevresindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt