Bel Ağrısı İçin Macun bel ağrısının tıptaki adı İkişer tutam çörek otu ve havuç tohumu, bir parça soğan tohumu, yarım tutam andız kökü zencefille birlikte dövülerek ezilir Hazırlanan karışım yarım saat vakit ile suda pişirilerek süzülür Süzülen karışıma macun kıvamına gelinceye dek iki tutam dövülmüş andız kökü ve yarım tutam tarçın ilâve edilerek bal ile yoğrulur Hazırlanan macun kaymakla yumuşatıldıktan sonradan bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır Bilhassa bel ağrısı çekenlere tavsiye edilen bu macundan yemeklerden önce üç tatlı kaşığı yenir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.