Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behlül Nihal' aşık oluyor

Behlül Nihal' aşık oluyor
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Behlül Nihal' aşık oluyor 1548651507 1548651507 behlulnihalasikoluyor5c4e8bf81c8bfbehlulnihalasikoluyor5c4e8bf81c8bf behlulnihalasikoluyor5c4e8bf81c8bf sevgili pazar günü Güneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda'nın konuğu Beren Saat'ti Dizideki saçıda, makyajıda, giyimide açıkçası çok ilgimi çekiyor Söyleşide bir takım talimatlar meraklarınızı giderebilir İşte başlılardan birkaçı ALTI AYDIR YASTIK YORGAN KONUŞULUYOR “Sevişme sahnelerinde yastık kullanıyoruz açıklamasının da çarptırıldığını belirlen Beren Saat, “Kendimi ifade etmekte önemli olarak zorlanıyorum 40 yılın başında bir görüşme veriyorum O da yanlış anlaşılıyor dedi Hoş oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Bir röportajda bana ‘Sevişme sahnelerinde erkeklerin kadınları taciz ettiği doğru mu?’ sorusunu yönelttiler Ben de ‘Hayır o anda iki tarafta fazla alıngan oluyor Oyunculuğu düşünüyor Hatta Güz Sancısı’ndaki sahnede Murat Yıldırım yastığın yerini değiştirerek beni daha da rahatlatmıştı’ diye açıklama yaptım Kalktılar bunu Aşkı Memnu’da Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığımız sahnelere uyarladılar Yetmedi üzerine polemik konusu yaptılar Eyvah, altı aydır yastık yorgan konuşuyoruz Buna üzülüyorum dedi BİLMESİ GEREKENLER BİLİYOR Gecenin Kanatları programına niçin katılmadığı sorusuna da açıklık getiren güzel oyuncu “Bu konuda bin tane şey yazıldı En azından şunu düzeltmek istiyorum ‘Sevgilisi müsade vermedi de galaya katılmadı’, bu gerekçeler içinde en abuk subuk gelendir Ne film boyunca ne ardından ne yönetmenimle ne ekipten herhangi biriyle hiçbir bıkkınlık yaşamadım Arkadaşlarımın da üstüne alınmasına şaşırdım Lakin açıklamalardan da kırılmadım İnsanlık halleri bunlar Galaya niçin gitmediğimin nedeni doğrusu besbelli (göğüslerinin göründüğü sahneler) ve bilmesi gereken insanlar (yapımcı) reel nedeni biliyor dedi BEHLÜL NİHAL’E GERÇEKTE AŞIK OLACAK id Beren Saat programda, rol aldığı Aşkı Memnu dizisi hakkında da açıklamalar yaptı Kanal D ekranlarında Bihter karakteriyle herkesin başını döndüren Saat, dizinin ilerleyen bölümlerinde Behlül’ün, Nihal’in aşkına aleyhinde koyamayacağını söyledi BehlülNihal aşkının Firdevs’in zorlamasıyla başladığını fakat yaşananların zamanla düzmece olmaktan çıkacağını dile getiren Saat, “Behlül, saf ve günahsız aşkı Nihal’de tanıyacak ve ona karşısında koyamayacak Bihter’i ise zor günler bekliyor Ben buna ‘Bihter ateş alıyor’ diyorum Aşkı Memnu’da çok nefis bir dönem başlıyor dedi  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt