Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek patiği nasıl örülür

Hoş geldin! premiumbird tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bebek patiği nasıl örülür
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bebek patiği nasıl örülür Hamileyim, bir kızım oalcakbebekpatiginasilorulur5c59f0e7a73b8alt Ve ona bebek patiği örmek istiyorum, en kolayı o, hem hatırası olurbebekpatiginasilorulur5c59f0e7a73b8alt Fakat nasıl örülür bilmiyorum bana destek edersiniz değil mi ?bebekpatiginasilorulur5c59f0e7a73b8alt  

Similar threads

Kundura Şeklinde Kırmızı Bebek Patikleri Yapılışı kırmızı bebek patiği örgü bebek patiği bebek patiği nasıl yapılır Bebeğinizin pabuç giymesine birazcık zamanınız var ama sizde katlanma yoksa bu patiği örmenizi nasihat ediyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bebek Patiği ve Yapılışı nako bebek patikleri Bu kırmızı patikleri 35 numara şiş ile Nako Vizon ip kullanarak pirinç örgüyle ördümYeni doğacak kız bebekler için çok hoş lakin daha büyük örmek için şemadan bakıp ilmek arttırabilirsiniz Arial, Helvetica, sansserif 1548817393...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Karpuz Dilimli Bebek Patiği Nasıl Yapılır? karpuz dilimli bebek patiği, karpuz dilimli patik, bebek patik yapılışı Sevgili melekler, şık ve kolay yapımı sebebiyle bilhassa kız bebekler için seçim edilen karpuz dilimli bebe patiği yapılışını aşağı sizlerle paylaşıyoruz 34376 34376...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
im İşte Fazla Cici Bebek Patiği Modelleri Bebek Patiği Modelleri Şirin Bebek Patiği Modelleri Bebeğinizin yumuşacık ayaklarını tahrişlere karşısında gözetmek için onlara ciltlerine zarar vermeyecek ve ayaklarını ısıtacak örgü patikler örmek istiyorsanız bu modellere mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
örgü bebek patiği yapılışı bebek patiği yapılışı bebek patikleri yapılışı patik örgüleri ve yapılışları örgü patiği ​Arkadaşlar derhal yukarıdaki bebek patiğini beraberce yapalım Nako rekor ipi ile ve 3,5 numara şiş ile öreceğiz Çok basit bir patik eminim yapabilirsiniz, yine bol bol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt