Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek Pankek (Muz Dolgulu)

Bebek Pankek (Muz Dolgulu)
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
bebek-pankek-muz-dolgulu.jpg

Bebek Pankek (Muz Dolgulu) Tanımı İçin Gereçler

• 1 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı yoğurt (Ev yapımı)(Sulu yerinden)
  • 3,5 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 adet muz

Bebek Pankek (Muz Dolgulu) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta sarısı ve yoğurt çırpılır.
  2. Tam buğday unu eklenerek karıştırılır. (boza kıvamında olacak. )
  3. Dilimlenmiş muzun her tarafı çatal ile hamura batırılır.
  4. Kısık ateşte yanmaz yapışmaz tavada:Bir tarafı göz göz olana kadar pişirilir.
  5. Sonra çevirilir ve öbür tarafı pişirilir.Miniklere afiyet olsun????Oğlum sade, elmalı pankekimden çok bu muzlu pankeki sevdi. Şahsen bende bu tanımın tadını daha çok sevdim tadı süt burgeri andırıyor.

Similar threads

Bebekler İçin Muz Dolgulu Pankek Tanımı İçin Materyaller 1 adet küçük uzunluk muz2 yemek kaşığı tam buğday unu1 yumurta sarısı2 yemek kaşığı yoğurt1 çay kaşığının ucu ile karbonat(isteğe bağlı) Pişirmek için: Zeytinyağı Bebekler İçin Muz Dolgulu Pankek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Bebek Muzlu Pankek (8+) Tanımı İçin Malzemeler Yarım muz1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı keçiboynuzu unu1 çay kaşığının ucuyla kabartma tozu2 tatlı kaşığı tepeleme yulaf unu Bebek Muzlu Pankek (8+) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Çikolata Dolgulu Mükemmel Pankek Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta2 yemek kaşık şeker1 su bardağı süt1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozu2 su bardak dolusu unSıvıyağ (tavayı yağlamak için ) İçine Kahvaltılık sürülebilir çikolata Çikolata Dolgulu Harika Pankek Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet muz1 su bardağı tam buğday unu1 yumurta1 fincan süt1 çay kaşığı tereyağı (Göz kararı zeytinyağı da olabilir) Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu çatalla ezdim. Diğer bütün malzemeleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Bebek Pankek +7 Ay Ve Üzeri Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı peynir altı suyu2 yemek kaşığı tam buğday unu (Kıvama nazaran arttır yahut azalt)1 çay kaşığı ucu ile kabartma tozuPekmez (Ben pankeki pekmeze batırıp yedirdim çok sevdi oğlum ) Bebek Pankek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt