bebek nasıl yapılır? bebek nasıl olur cadde yazıları yazılır bebek nasil yapilir? Bebek Nasıl Yapılır Bebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları basmakalıp iyi) Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonradan baba gelip yumurtayı kırar(Abby, 6 yaşında) Ben katiyen bebek yapmıcam Babam dedi oysa bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş(MarieAnn, 9 yaşında) Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri süre, ikisinden birinin bebeği olacak demektir (Paul, 6 yaşında) Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır(Edward, 6 yaşında) Bebek gerçekleştirmek için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir(Shelley, 7 yaşında) Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor(Alistair, 9 yaşında) Bebek yerine getirmek için önce aşık olursun, evlenirsin ya da bunlara gerek de yok fiilen(Peter, 9 yaşında) Bebek yapmak için uygun zamanı gözlemek lüzumlu, evde misafir olmaması gerekli(Lyn, 9 yaşında) Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım (Francis, 7 yaşında) Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır