Bebek Mamalarında Dikkat Edilecek Noktalar Sevgili anne meleklerim; bebeğinize anne sütünün yetmeyeceği zamanlar geldiğinde mama takviyesine başlarsınızPeki mama hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz? 1548117041 1548117041 bebekmamalarindadikkatedileceknoktalar5c4feb39cc5e2bebekmamalarindadikkatedileceknoktalar5c4feb39cc5e2 bebekmamalarindadikkatedileceknoktalar5c4feb39cc5e2 Bebek Mamalarında Uyarı Edilecek Noktalar * Bebeğinizin yemeğini hazırlarken eksik tuz kullanmaya özen gösterin Onlar tuzla ve natürel şekerle de ne kadar geç tanışırlarsa öyle iyidir Zaten İleride bunları keşfedince engel olamayacaksınız * 1 yaşın altındaki bebeklere bal, inek sütü, sebzelerden ise bakla ve patlıcanı önermiyorum Zaten doktorlar bu konuda annebabaları fazla hoş aydınlatıyorlar * Doktorunuza danışmadan bebeğinizi yeni besinlerle tanıştırmayın Alerji riskine karşısında da titiz olmalısınız * Bebeğinize birincil 6 ay yalnız anne sütü vermelisiniz Bunu gerçekten fazla arzulayın Ben 7 ay anne sütü verdim ve içim bebeğime aleyhinde çok gizli… Daha ardından da sağlıklı sebze, meyve ve tabii ama 9 aydan daha sonra balık ve et gibi protein ağırlıklı beslenmelere geçebilirsiniz * Çocuk sağlığında suyun da çok önemi var… Çocuğunuza çoğu kez su vermelisiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.