Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebegin anne karninda söyledikleri

Bebegin anne karninda söyledikleri
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bebegin anne karninda söyledikleri 1 ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar hiç olmazsa 2içme su sigarayı bayan ya boğulacağım burada 3(ikizler konuşmaktadır) Allah kurtarsın kardeş eyvallah 4şafak 210, şafak 209, şafak 208 5icme su viskiyi kardeşim ya 7 aylık bebeği sarhoş ettiniz 6ikizler ben çıkıyorum Melis,10 dakikaya kadar dönmezsem polis çağır 7 bu dünyaya çocuk olarak varmak istemiyorum selin eşek zekine olarak geleceksin30 yaşında mı çıkacaksın oradan 8 Şimdi 9 ay 10 gün daha sonra çıkacağıma görebir hesap yapsak9*30+10hım 280 günya nasıl dayanıcam ben burada o kadareğelendirecek de bir şey yok fakat ortamdane bilgisayar almış annem ne televizyonneyse yaa ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği fazla daha uzun sürüyoryaşasın sadece 9 ay 10 gün sonradan çıkacağım buradanhey yo liii laa lii pollyanna bir susar mısın? uyumaya çalışıyorum! 9 ihi onlar beni beklerken barbie bebeğimi yollicam öndendumur olsunlar ihi 10Yahya Kemal Beyatlı doğmak üzere artık demir elde etmek günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan 11william Shakspeare doğmak üzere bu sefer debu azıcık daha önce oluyo bağlı çıkmak mı,çıkmamak mıişte bütün mesele; çıkıyom anasını satiim 12ulean 5 aydır tekmeliom!!! dur ben bunu bir ısırayım 13 ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? fakat nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı oğlan mı 14 şampiyonlar ligi maçı var içeride sen burada ütü yapıyorsun anne yaa babamızın hayrına mi tekmeliyoruz 15bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu böyle ip gibi , şöyle afilili bisi taktiricam ,, daraldım zaten burada alinti  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt