Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BDDK'dan Adil Varlık Yönetim'e faaliyet izni

BDDK'dan Adil Varlık Yönetim'e faaliyet izni
0
29

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
2232802_720x360.jpg

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Adil Varlık Yönetim'e faaliyet izni verilmesine karar verdi.

BDDK'nın Resmi Gazetede yayımlanan izin kararına ilişkin açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Kurulun 18 Nisan 2019 tarih ve 8330 sayılı kararı ile kuruluşuna izin verilen Adil Varlık Yönetim AŞ'ye 5411 sayılı bankacılık kanununun 143'üncü maddesi ve Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmeliğin 6'ıncı maddesinin (4) ve (6) numaralı fıkraları çerçevesinde faaliyet izni verilmesine anılan yönetmeliğin 6'ıncı maddesinin (6) numaralı fıkrası uyarınca işbu kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasına karar verildi"

AA

Similar threads

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK) Denge Varlık Yönetim AŞ ve Erpa Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verildiği bildirildi. BDDK'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararında, kurul tarafından 29 Kasım 2018'de kuruluşuna izin verilen Denge Varlık Yönetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
BDDK'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararında, bir şirketin faaliyet izni aldığı bildirildi. Buna göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 8 Kasım 2018 tarih ve 8080 sayılı Kararı ile kuruluşuna izin verilen Turk Finansman AŞ'ye 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK), Vera Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet izninin iptal edilmesine karar verildi. BDDK'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, Vera Varlık Yönetim AŞ'nin tüm hak, alacak, borç ve yükümlükleriyle Boğaziçi Varlık Yönetimi AŞ'ye devir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Doğan Holding'in yatırım bankası kurma talebini onayladı.  İzin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.  BDDK'nın Doğan Holding'e banka kurma izni veren ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararı şöyle: "Kurul Başkanlığının 18.03.2020 tarihli gündem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
BDDK, D Yatırım Bankası AŞ'nin kurulmasına izin verdiği karar Resmi Gazete'de yayımlandı. BDDK'nın Doğan Holding'e banka kurma izni veren ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararı şöyle: "Kurul Başkanlığının 18.03.2020 tarihli gündem yazısı ekinde gönderilen 18.03.2020 tarih ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt