Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baykal Kent Kimdir

Baykal Kent Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Baykal Şehir Hayatı
Baykal Kent Biyografisi

Baykal Şehir 1943 de İstanbulda doğdu Sanat hayatına tiyatro oyunculuğu ile başladı 1963 yılından itibaren sinema filmlerinde figüran olarak çalışmaya başladı Baykal Büyük Kasaba Sinemadaki ilk çıkışını 70li yılların ortasında yaptı Daha fazla komedi ağırlıklı filmlerin tombul komiği olarak yer aldıBaykal Büyük Kasaba Tiyatro çalışmalarını da yine aynı yıllarda devam ettirdi 25 sene baştan başa Ferhan Şensoyun Orta Oyuncular kadrosunda sahneye çıktı

Baykal Şehir Halkı 1987 yılından sonradan faal sinema çalışmalarını azaltan Baykal Büyük Kasaba, özel kanalların açılmasıyla birlikte televizyon showları ve komedi dizilerinde çalışmaya başladı

Baykal Şehir Halkı'in Oynadığı Filmler

İntikam, Sevimli Frankenştayn, Turhanoğlu Çal Hasan, Zımbala Behçet, Çılgın Lakin Tatlı, Deli Şahin, Kadı Han, Kafes, Kolombo Şakir, Nerde Beleş Orda Yerleş, Şamata, Selamlama im, Tavşan Kızlar, Yarınsız Adam, Yumurtanın Sarısı, Kavgacı Kız, Kan, Kızını Dövmeyen Dizini Döver, Ayyaş, Ağa Düşen Bayan, Sımsıcak, Yadeller, Istek, Kayınbirader, Gazeteci, Helal Sana Recep Abi, Minnoş, Patronun Kızları, Çile, Eşek Şakası, Kartal Murat, Bir Damla Alev, Önce Hayaller Ölür, Şabancık, Yasaklanmış Aşk, Canice, Düşkünüm Sana, Gırgır Ali, Kelepçe, Aptal Kahraman, Cehennem Elçileri, Çöl, En Büyük Yumruk, Gizli Güç, Günahkar, Kardeşim Benim, Kobra, Ölüme Son Adım, Türkiyem, Barbar Kan, Ağlattı Kader, Başım Gözüm Üstüne, Dev Kanı, Kalbinden Atma Beni, Orta Direk Şaban, Üşütük, Alkol, Anadan Farklı, Gazino Bülbülü, Gurbetçi Şaban, Para Babası, Sekreter, Ay Işığı Operesyonu, Ödlek, Piyangocu Kız, Tarzan Rıfkı, Fosforlu, Kahpe Bizans ve daha çoğu filmde oynamıştır

*

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt