Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayatlamayan Pastane Tuzlusu

Bayatlamayan Pastane Tuzlusu
0
35

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Bayatlamayan Pastane Tuzlusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin / tereyağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta akı (Sarısı üzerine)
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 dolu tatlı kaşığı tuz
  • Alabildiği kadar un
  • 1 yemek kaşığı mahlep
  • Çörekotu
  • Susam

Bayatlamayan Pastane Tuzlusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oda sıcaklığında olan bütün materyalleri katıp, yoğuralım.
  2. İstediğimiz üzere şekillendirip (Merdaneyle açıp kalıbada basabilirsiniz top biçiminde ve ya örgü seklide verebilirsiniz)
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizip, yumurta sarısını sürelim, üzerini susam serpelim.
  4. 170 derecelik fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirelim.
  5. Aralıklı dizelim çok hoş kabarıyor.
  6. Klasik 2 fırın tepsisi çıkıyor. Afiyet olsun.
Bayatlamayan Pastane Tuzlusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt