Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield1 destek lütfen

Battlefield1 destek lütfen
0
181

Similar threads

Merhaba arkadaşlar wow private server ı indirdim 335 e kadar kendim manuel patch attım daha sonra realisten mi ne ondan server giriş bilgisini yazdım wowexe ile oyuna giriyorum kullanıcı adı ve sifre giriyorum sonra dowloand update yapıyor o bitiyor şöyle bir hata veriyor : daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar bu gün bir video izledim ve de multiplayer zombi oynarken birisinin harita dışına çıktığını gördüm O hile nasıl bir hiledir yani sırrı nedir ? anlatır mısınız ? bir bariyerin üstüne çıkabiliyorum orada eğiliyorum adam friends bölümüne giriyo sonra kapatıyo ve mapin dışında Ama ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
gta 4 native trainer by dual core silemiyorum yardım!! arkdaşlar oyuna trainer yükledim fakat bir türlü oyuna giriş yapamıyorm bu hatayı alıyorum LÜTFEN yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Oyuna Giriş Yaparken (Launcher error Code: 115 The Game Was Not Launched Via The Steam Client) Bu Hatayı Alıyorum Lütfen Yardım Edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt